DILBEEK - Politie verhuist in de loop van december

C21

DILBEEK - Politie verhuist in de loop van december

Editiepajot_politie_heel_goed

De politie neemt in de loop van de maand december haar intrek in haar nieuw hoofdgebouw aan de Stationsstraat 290-292 in de wijk Savio. De belangrijkste verbouwingswerken zijn achter de rug. Volgend jaar bij het begin van de lente volgt de officiële opening en een opendeurdag. In het nieuwe gebouw zullen 53 mensen tewerkgesteld worden

Deze maand wordt het meubilair geleverd en worden de diverse keukentoestellen geleverd voor de refter. De refter van dit gebouw zal gebruikt worden door het voltallige korps. Daarom is het aangewezen dat er voor deze refter diverse nieuwe keukentoestellen aangekocht worden:

         twee vaatwasmachines
         één dubbele koelkast (met diepvriesvak)
         één elektrische kookplaat (inbouw).

 

De kostprijs voor de aankoop en plaatsing van deze nieuwe keukentoestellen wordt geraamd op 5.500,00 euro (btw inclusief).

Er wordt in het hoofdgebouw ook een permanente internetverbinding geïnstalleerd. Hiervoor werd er bij drie gespecialiseerde firma’s een prijsofferte gevaagd en dit voor de eenmalige installatie (met activatie) van deze internetverbinding en het maandelijks abonnement. Het voorstel van de firma kpn (Koningin Astridlaan 166 uit Wemmel) bleek financieel het voordeligste.

 

Politie koopt variabele ledborden zone 30

 Met een deel van de gelden, toegekend door het ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Mobiliteit in het raam van het verkeersveiligheidsfonds 2008, wil de lokale politie Dilbeek twintig variabele ledborden zone 30 met terminal aankopen. Het schepencollege gaat akkoord. Het gaat om de zogenaamde spookborden die worden geplaatst om een betere verkeersveiligheid in schoolomgevingen en op schoolroutes te bekomen.

De aankoopprijs van deze twintig variabele ledborden zone 30 met terminal wordt geraamd op 65.000 euro (btw inclusief).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2008
Jean-Pierre Schoukens
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief