DILBEEK - Reclamebureau werkt voor één dag in een weide

C21

DILBEEK - Reclamebureau werkt voor één dag in een weide

Editiepajot_dilbeek_reclamebureau_foto_steven_walravens
 

 Donderdag 6 november werkt reclamebureau Famous één dag in een weide langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal. Famous maakt reclamecampagnes voor Proximus, onder andere voor mobiel internet. Met deze ludieke actie wil het bureau, naast de klassieke campagne, in de praktijk tonen dat online zijn op een laptop, waar en wanneer men wil, mogelijk is dankzij Proximus Mobile Internet. Het reilen en zeilen in de tent kan gevolgd worden op de weblog www.overalsurfen.be 

De werknemers in de tent langs de Ninoofsesteenweg blijven dankzij Proximus Mobile Internet in contact met hun collega’s in het kantoor via e-mail en hebben toegang tot de gebruikelijke online tools net zoals op kantoor. De sfeer ter plekke en de vorderingen in het ontwikkelen van enkele campagnes, voor onder andere Plan België en Fabuleux Marcel de Bruxelles, kunnen gevolgd worden via internet op de weblog www.overalsurfen.be en op verschillende websites zoals Youtube, Garagetv, Flickr, Facebook en Twitter

“We hebben verschillende campagnes gemaakt om mobiel internet te promoten, denk maar aan de internetfreaks die buitenkomen om in het park te surfen, of meer recent de eekhoorn die zijn nest maakt in de buik van een man die onder een boom aan het surfen is”, legt Christophe Ghewy, creatief directeur van Famous uit. “Al snel groeide het idee om naast deze campagnes ook effectief te tonen dat je overal online kan zijn op een laptop dankzij Proximus Mobile Internet, door op een andere, niet zo voor de hand liggende locatie te werken en gebruik te maken van verschillende online tools.”

Overal op internet dankzij Proximus Mobile Internet

Koen Tackx, Vice-President Marketing van Belgacom: “Dit initiatief konden we enkel aanmoedigen. Proximus Mobile Internet is een de ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren, nu internet zowat onmisbaar is geworden in het leven van velen.Met Proximus Mobile Internet ga je immers op het web waar je ook bent.”

Het volstaat een speciale USB-stick van Proximus aan te sluiten op een laptop en om eenmalig een korte installatie uit te voeren om overal op internet te kunnen en te surfen, te chatten en mails te checken op het meest performante 3G-netwerk van België. Proximus biedt de keuze tussen verschillende tariefplannen afhankelijk van hoe vaak en wanneer Mobile Internet gebruikt zou worden.

Volg Famous in de wei online:

http://www.overalsurfen.be

http://www.youtube.com/FamousBrussels

http://www.garagetv.be/FamousBrussels

http://www.flickr.com/photos/FamousBrussels

http://www.twitter.com/FamousBrussels

Locatie: Wei langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal, aan het kruispunt met de Jan de Trochstraat, aan de oude brouwerij Eylenbosch. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief