REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

Dilbeek:

Op 05/11/08 werd in de Kasteellaan in 1702 Dilbeek een diefstal in woning d.m.v. braak vastgesteld. De daders hebben de woning betreden langs de achterzijde van de woning. Er werden o.a. juwelen en geld gestolen.

Op 05/11/08 werd een hevige rookontwikkeling opgemerkt komende uit een appartement in de Reinaertwijk in 1702 Groot-Bijgaarden. Het betrof een frituurketel die spontaan in brand geschoten was. De bewoonster van het appartement en een buur hebben getracht het vuur te blussen. Beide personen werden als gevolg van lichte rookintoxicatie overgebracht naar het ziekenhuis. Na verzorging konden betrokkenen het ziekenhuis verlaten. Door de brand is er lichte rookschade in de keuken van het appartement en is er schade aan het fornuis.

Gooik:

Diefstal met braak in GOOIK Wolvenstraat. Via de achterkeukendeur, welke via het slot werd opengebroken, werd de woning betreden. De benedenverdieping werd doorzocht. De juiste omvang van de buit is nog onbekend. Zeker is dat er een portefeuille werd ontvreemd. Dader(s) onbekend.

Diefstal met braak in GOOIK Groenstraat. Via de achterkeukendeur, welke eveneens via het slot werd opengebroken werd de woning betreden. Deze werd gedeeltelijk doorzocht. GSM’s, geld en diverse documenten werden ontvreemd. Dader(s) ,onbekend.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief