PostPunten in DILBEEK

C21

PostPunten in DILBEEK

Editiepajot_michel_doomst

Anderhalf jaar na de sluiting van het postkantoor is er nog steeds geen PostPunt in Schepdaal. In Groot-Bijgaarden daarentegen start weldra een pilootproject waar een PostPunt zal uitgebaat worden langsheen de E40. Op vraag van Kamerlid Michel Doomst (CD&V en foto) gaf minister Inge Vervotte meer uitleg over deze projecten.

De zoektocht naar een geschikte uitbater voor een PostPunt in Schepdaal blijkt een ware calvarietocht te zijn, maar we blijven het opvolgen, aldus Michel Doomst. Nadat het huurcontract in mei 2007 niet verlengd werd, besloot de Post het kantoor van Schepdaal te sluiten. Een kandidaat-uitbater voor een PostPunt trok zich kort nadien terug, waarna ook een tweede kandidaat zonder gevolg werd aangezocht. Hoewel de zoektocht onverminderd en actief wordt voorgezet, blijft ze tot op heden nog steeds zonder resultaat.

Het pilootproject in Groot-Bijgaarden sluit aan bij de multikanaalstrategie van De Post, die de nabijheid en toegankelijkheid van de dienstverlening voor iedereen moet garanderen. Hiermee wil De Post inspelen op de wijzigende behoeften van de klanten. Hoewel het PostPunt in Groot-Bijgaarden er komt, zal dit niet gelden als alternatief voor een bestaand of een reeds gesloten kantoor. Vanuit dat opzicht is het een zeer interessante piste want de inplanting gebeurt op een druk bezochte plaats die zeer toegankelijk is en waar zeer ruime openingsuren gelden, aldus nog Doomst. Zo zal er een quasi permanente toegang tot de dienstverlening zijn, een vraag die De Post al jaren probeert te beantwoorden. De opening wordt voorzien binnen enkele maanden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2008
Gerrit Achterland
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief