DILBEEK - Wat spookte Hanny-D zoal uit in oktober ?

C21

DILBEEK - Wat spookte Hanny-D zoal uit in oktober ?

Editiepajot_dilbeek_hanny-d_foto_steven_walravens
 

Tijdens de maand oktober stond Hanny-D veertien keer op het podium. Wat niet niks is. Zo stond ze in ‘La Palma’ in het West-Vlaams Gits wel elf keer naast Eddy Wally en Fil Filips op het podium. Zowel haar trouwe fans uit eigen streek als fans van ver daarbuiten waren enthousiast over de drie uur durende show. Ook werd Hanny-D ontdekt door nieuwe fans waardoor ze op vrijdag 19 december in zaal Familia te Gooik zal optreden. Op het einde van de reeks van de elf optredens hebben de artiesten samen de benen onder de tafel geschoven in een restaurantje om te toasten op de goede afloop van hun samenwerking in ‘La Palma’. 

Op zaterdag 11 oktober trok Hanny-D naar Radio PROS in Denderhoutem omdat ze in de hitlijst van Radio PROS op nummer 1 stond. Tijdens het fanbal van Annemieke die aan de gang was, verzorgde Hanny-D een gastoptreden voor haar fans.

Steeds meer en meer zijn de hits van de Schepdaalse diva Hanny-D te horen op de radio. Dat bewijst niet alleen de nummer 1 plaats in de hitlijst van Radio PROS. Maar in Vlaanderen is Hanny-D te beluisteren op een achttien-tal zenders waaronder Mie Amigo, Citygold, Radio Victoria Halle, Stadsradio Halle, Radio PROS, …

Een weekje later, op zaterdag 18 oktober, stond Hanny-D op de planken van ‘De Strafste Jaarmarkt’ in Ternat. Daar stond de Schepdaalse nachtegaal op het podium tussen heel wat Vlaamse vedetten. Tevens werd ze er geïnterviewd door de crew van Radio Citygold.

Op dinsdag 28 oktober stond Hanny-D’s eerste buitenlandse optreden op het programma. Ze nam samen met haar echtgenoot/manager het vliegtuig richting Playa de Aro aan de Costa Brava. Ook de Vlaamse zanger Garry Hagger was aan het boord van het vliegtuig die naar de Spaanse Costa Brava vloog om een optreden te verzorgen in Lloret de Mar samen met Frank Gallan.

Omstreeks 21u kwam Hanny-D aan op het verjaardagsfeestje van Paul Thienpont, sponsor en fan van het eerste uur. Samen met de drie meisjes van Sha-Na en het mannelijke talent Bandit stond Hanny-D in voor de muzikale omlijsting van het feest en natuurlijk de ambiance tot in de vroege uurtjes.

Van de Spaanse zon heeft Hanny-D niet veel gemerkt. Door het slechte weer vertrok Hanny-D na een interview voor het Vlaamse Showbizznieuws terug huiswaarts.

Wie nog op zoek is om zijn eindejaarsfeest, personeelsfeest,ledenfeest of evenement muzikaal aan te kleden kan terecht bij het management van Hanny-D. Bij A&G services kan je sinds kort terecht voor een totaalpakket. Optredens van verschillende artiesten met eventueel presentator en PA. Meerdere formules zijn mogelijk naar ieders budget. Voor meer info neem contact op met Guy Deplancke op het nummer 0475 62 35 21of mail naar info@hanny-d.be

Wil je het reilen en het zeilen van Hanny-D op de voet volgen? Surf dan naar www.hanny-D.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2008
Steven Walravens
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief