DILBEEK - Laatste test voor de 'grote dag' is geslaagd

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_soignies

Als laatste test voor de grote schok van volgende week op Embourg mogen we vooral de tweede wedstrijdhelft tegen Soignies als geslaagd beschouwen.

In een ietwat gelijkopgaande eerste periode scoorde Amigotopscorer Lucas DINIZ al in de 4' de openingstreffer: 1-0. Onze tegenstrevers uit Soignies (ge weet wel die mannen van die “Vaas”) met gewezen Amigospeler Houcine Boujemahoui lieten zich zeker niet onbetuigd en konden in de 6' langs BOUZADI op gelijke hoogte komen. Onze gasten zou Yves zeggen bleven rustig combineren. Na doelpunten van Hafid MOUTOUD (17') en Luis ARANHA (29') was het rusten geblazen. Rustscore: 3-1.

Ik weet niet wat Coach Frank LUYPAERT tijdens de rust zegt, maar de tweede periode is steeds van een hoger niveau of ligt het toch aan de trainingen en fysieke paraatheid. Na wervelend combinatievoetbal, snelle akties en drie flitsende minuten van Bilal EL HAFID (37'-38' en 40') 6-1 was de match gespeeld. De tegentreffer van El BOKHARI 6-2 (44') kon hier niks meer aan veranderen. De Amigo boys scoorden nog drie keer met doelpunten van Luis ARANHA (51'), Bilal EL HAFID (54') en Lucas DINIZ (56'). Eindscore: 9-2.

Nationaal doelman Kenny SERGEANT, vanaf nu in kanariegele en fluo uitrusting speelde zoals gewoonlijk een onberispelijke wedstrijd.

Het supporterslegioen onder aanvoering van “LOS AMIGOS” voorzitter Eddy VI en VIP supporter “kodakske” konden voor de zoveelste keer juichen. Volgende week allen op post in Embourg. Gratis bus, vertrek parking sporthal Caerenbergveld om 18u.

Amigo speelde met: Kenny Sergeant, Heremans Yves, Luis Aranha, Diniz Lucas, Gielens Kris, Mounir Kissami, El Hafid Bilal, Hafid Moutoud, Luc Nys en coach Luypaert Frank.