Fietsers verzamelen voor een fietsvriendelijk DILBEEK

C21

Fietsers verzamelen voor een fietsvriendelijk DILBEEK

Editiepajot_dilbeek___fietspaden
Ingezonden foto
 

De Fietsersbond roept Dilbeekenaren op mee te werken aan een fietsvriendelijk Dilbeek. Hiervoor worden fietsers uitgenodigd op de jaarbijeenkomst nu woensdag 4 februari om 20 u in de Westrand.

Iedereen die regelmatig op de fiets springt in Dilbeek zal het wel erkennen: fietspaden in slechte staat, weinig fietsvriendelijke straten, te veel conflicten met gemotoriseerd verkeer, onaangepaste snelheid en zo meer.... Kortom Dilbeek is geen fietsvriendelijke gemeente. Is er een probleem, dan kan je twee dingen doen. Binnensmonds morren of er proberen iets aan te doen. Als Fietsersbond kiezen we voor het laatste.
Marc Van Acker van de Fietsersbond: “Mensen die regelmatig naar de winkel, de school, de sport, het werk ... of de Westrand fietsen doen een zee aan ervaring op. Ervaringen, meningen en voorstellen kunnen bijdragen aan "meer mensen veilig op de fiets", ook in Dilbeek. Als fietsers de koppen bij elkaar steken, kunnen we meer bereiken".
Daarom nodigen ze Dilbeekse fietsers, die "de handen uit de mouwen willen steken" graag uit op de jaarbijeenkomst van de Fietsersbond in Dilbeek. Een ideaal moment om kennis te maken met de enige vereniging in Vlaanderen die opkomt voor de belangen van de fietsers.
Er wordt een overzicht gegeven van de activiteiten anno 2014, de werking van de Fietsersbond wordt in een notedop toegelicht, informele fietsbabbels kunnen tijdens de nieuwjaarsdrink, er wordt getoetst wie zin heeft om mee te werken en er is ruimte voor het sprokkelen van ideeën en suggesties voor activiteiten in 2015.
Afspraak: woensdag 4 februari - 20 u - CC De Westrand - Kamerijklaan 46 - 1700 Dilbeek
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief