REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

Diefstallen en een controleactie op bromfietsers
DILBEEK - Op 13/11/08 werd een inbraakpoging in een woning vastgesteld in de Kaudenaardedreef in Dilbeek. De daders zijn gevlucht toen ze merkten dat de eigenaar thuis was. In de Braambessenstraat in Dilbeek werd op 13/11/08 een diefstal in een woning vastgesteld. De daders konden de woning betreden langs de achterzijde van de woning. Er werden hoofdzakelijk juwelen gestolen.
Op 14/11/08 werden twee pogingen tot diefstal in woning vastgesteld. De feiten werden vastgesteld in Dilbeek in de B. Robert De Vironlaan en in Groot-Bijgaarden in de A. Desmedtstraat. Op beide plaatsen werd het slot van de voordeur afgebroken. De daders werden opgemerkt door de bewoners en namen de vlucht. 

In het kader van het actieplan verkeer en de bijdrage aan een veilige schoolomgeving werd op 12/11/08 een verkeerscontrole georganiseerd rond de scholen. De controle was specifiek gericht naar de bromfietsen. Er werden zeven bromfietsen aan een controle onderworpen. Er werden twee processen-verbaal van waarschuwing uitgeschreven. Alle gecontroleerde bestuurders kregen een brochure van het BIVV (“alles wat je moet weten om te brommen zonder brokken”). 

Rookwaren gestolen
TOLLEMBEEK – In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Statiestraat in Tollembeek ingebroken. Dader(s) breken via de veranda achteraan binnen. Worden vermoedelijk door de bewoners opgeschrikt en vluchtten met een kleine buit aan rookwaren. Nog in de Statiestraat werd een inbraakpoging vastgesteld. 

Computer, MP3 speler, geld en GSM gestolen
HERNE – In de Hernekouter forceren dader(s) tijdens de nacht achteraan de woning een schuifraam en de achterdeur. Ze nbetreden uiteindelijk de woning door braak te plegen op de voordeur. Geld, GSM toestellen, een computer en een MP3 speler worden ontvreemd. Nog in de Hernekouter begeven dieven zich langs achter aan de woning. Ze duwen het vliegraam aan de schuifdeur van de living open maar slaan vervolgens op de vlucht om een ongekende reden. Geen nadeel.

Slot beschadigd
HERNE – In de Oude Stationstraat verschaffen dieven zich toegang langs de achterkant van de woning.  Ze proberen het slot van de achterdeur te forceren. Geen nadeel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2008
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief