DILBEEK - Gemiste kansen kosten Amigo punt

C21

DILBEEK - Gemiste kansen kosten Amigo punt

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_kenny_sergeant_2_foto_steven_walravens

Het was al snel duidelijk dat onze Limburgse bezoekers niet kwamen om het spel te maken maar om vanuit een goed georganiseerde verdediging de tegenaanval op te bouwen.

In de aanvangsminuten was het al Amigo dat de klok sloeg. De nieuwe balvirtuoos Vanenburg had zijn debuut bij Koersel wel anders voorgesteld. Zijn eerste echte balcontact in de 9' was het eerste balverlies waarbij Hafid MOUTOUD alleen op de doelman kon afgaan en beheersd afwerken: 1-0. Maar dat de Hollandse spektakelman talent heeft staat vast. ROLINI kwam meer en meer uit zijn hol. Dit resulteerde in enkele gevaarlijke standjes voor het AMIGO doel. Doelman Kenny SERGEANT, terug onze beste speler, hield zijn doel gaaf maar moest zich toch in de 22' gewonnen geven: 1-1. Onze Boys waren duidelijk niet aangeslagen en begonnen opnieuw aan een offensief. Dit resulteerde in de 27' in een doelpunt van Luis ARANHA: 2-1.

De tweede periode werd door AMIGO iets afwachtend aangevangen. Dit resulteerde in een aantal zeer gevaarlijke tegenaanvallen die spijtig genoeg ofwel op de doelpaal belandden,gestopt werden door ROLINI doelman Nico BONNE of vakkundig de nek werden omgewrongen. En kansen missen is om problemen vragen. 40' 2-2. De thuisploeg nam terug het heft in handen. Kapitein Yves HEREMANS kon zich op links doorzetten en Golden Boy Kris GIELENS het straatje insturen. 49' 3-2. Koersel begon aan een slotoffensief en kon in de 59' de gelijkmaker binnenschieten: 3-3.

Op basis van het aantal gemiste kansen, een wegens ziekte onkenbare Lucas en de zware foutenlast een gewonnen punt. Maar ik kan toch niet anders besluiten dan dat AMIGO een punt heeft verloren. Maar elke topploeg wordt met zulke wedstrijden geconfronteerd. Proficiat voor het goed kloppend taktisch plan van coach Frank LUYPAERT.

Scheidsrechter VAN BOVEN mag twee keer juichen. Ten eerste voor zijn goed gefloten wedstrijd en ten tweede voor het vinden van een balGoochelaar.

Een grote dank voor de massaal aanwezige pers en de grote opkomst van onze (ietwat stille) en bezoekende supporters.

AMIGO:
Kenny SERGEANT – Carlos FIEREMANS – Luis ARANHA – Lucas DINIZ - Bilal EL HAFID – Kris GIELENS – Yves HEREMANS – Mounir KISSAMI - Hafid MOUTOUD
Coach: Frank LUYPAERT
Assistentie: Luc NYS 
Afgevaardigde: Roger DE SCHRIJVER

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2008
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief