DILBEEK - Zwembad Dilkom sluit drie maanden in 2009

C21

DILBEEK - Zwembad Dilkom sluit drie maanden in 2009

Editiepajot_dilbeek_logo_dilkom

De begroting van zwembad Dilkom houdt rekening met een sluiting van drie maanden voor herstellingswerken. Bij de renovatie in 2000 werd een minderwaardig voegsel gebruikt waardoor er doorheen de jaren in heel het gebouw Waterinsijpeling is. Er is geen enkel gevaar voor de zwemmers, maar de schade wordt almaar ernstiger. Het is dan ook tijd om nu grondig te herstellen. Tijdens de werken zal alle tegelwerk en voegsel vervangen worden en alle waterschade hersteld. Er wordt drie maanden uitgetrokken om deze werken uit te kunnen voeren. Dit zal gebeuren in augustus, september en oktober 2009 op voorwaarde dat het aanbestedingsdossier afgewerkt is. De gemeente Dilbeek heeft ondertussen een rechtszaak lopen tegen de aannemers en architect waarbij zij de kosten van de schade en sluiting terugbetaald zal krijgen.   

Het is uiteraard voor iedereen een heel spijtige zaak dat een vernieuwd zwembad al weer moet hersteld worden, ,,maar laten we het positief bekijken’’, zegt Stef Desmet directeur van vzw Dilkom, op 1 november 2009 zal het zwembad er als nieuw uitzien en dit maal goed voor 25 jaar onafgebroken zwemgenot.

In de buitengewone begroting worden enkele investeringen voorzien, het gaat hier om de aankoop van nieuwe spelmatten, bijkomende opbergkasten en nieuwe computers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2008
Jean-Pierre Schoukens
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief