DILBEEK - ZVK Amigo is Sinterklaaskampioen

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_moutoud_hafid4_foto_stevenwalravens

In een vrijwel lege, kille en schemerachtige zaal enkel gekleurd met het blauwe Amigo legioen, wroetten de Amigo Boys zich makkelijk voorbij een Barca dat met zes punten onderaan de klassering bengelt.

Bij Amigo nam Frank LUYPAERT de plaats in van Kenny SERGEANT die verstek moest geven door een blessure. Met de volle buit naar huis gaan leek de logische opdracht, rekening houdend dat er die avond nog tal van topmatchen op het programma stonden. En achteraf bekeken deden we vrijdagavond een schitterende zaak.

Zoals naar gewoonte op Barca moesten we eerst wakker geschud worden. Gelegenheidsdoelman Frank LUYPAERT mocht zich al in de eerste minuut omdraaien na een zware dekkingsfout in de Amigo verdediging: 1-0. Na zeven minuten moest Frank het strijdtoneel verlaten met een schouderblessure en moest Luc NYS zijn taak overnemen, wat hij met brio deed.

De thuisploeg die heil zocht in individuele acties, kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Amigo nam na vijf minuten de match in handen en dat resulteerde in een resem doelkansen waarbij ofwel de doelpaal en de deklat in de weg stonden. Hierdoor bleef de score na dertig minuten op 1-4 steken. Met doelpunten van Luis ARANHA, Bilal EL HAFID, Hafid MOUTOUD en nogmaals Bilal.

De tweede dertig minuten waren er enkel om de score verder uit te diepen en om de onmondigheid en de zwakte van de thuisploeg af te straffen.
Met Bilal EL HAFID, 2x Lucas DINIZ en Luis ARANHA stonden we weer op acht doelpunten, wat voor ons een goed gemiddelde lijkt. Enkel nog een weggevertje viel er te noteren.

Daarmee is dus alles gezegd over deze wedstrijd. Nu kunnen we genieten van twee weken welgekomen rust !!!
Achteraf vielen er toch verrassingen te noteren doordat Embourg thuis verliest van Boussu en Hoboken een punt verliest tegen Hannut.
Daarmee zijn we dan ook Sinterklaaskampioen en kunnen we ons nu gaan focussen op ons JAARLIJKS EETFESTIJN op ZATERDAG  6 en ZONDAG 7 DECEMBER.
De volgende thuismatch is er op vrijdag 19 december thuis tegen Jette.