SINT-GENESIUS-RODE - Swimming club Wauterbos Rode (SCWR) presteert goed in DILBEEK

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Swimming club Wauterbos Rode (SCWR) presteert goed in DILBEEK

Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__8_
 
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__1_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__2_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__3_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__4_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__5_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__6_
Editiepajot_sint-genesius-rode_dilbeek_scwr_foto_jozef_koeks__7_
 

Op 30 november stond in het zwembad van Dilbeek de laatste manche van het B-criterium op de agenda. SCWR trok er met een aantal zwemmers naar toe en bracht 6 gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles mee naar Sint-Genesius-Rode. De luide aanmoedigingen van de ouders waren hier zeker niet vreemd aan.

Uitblinker van SCWR was deze keer zeker Tine Guldentops die bij de miniemen zowel de 100 meter rugslag als de 200 meter wisselslag won. Haar tijd op de 100 meter rugslag was daarenboven goed voor een A-tijd. Bij de benjamins miste Julie Vanhoutte net die A-tijd, maar ze won toch knap de 200 meter wisselslag. Ook Arslana Dedajic zorgde voor een gouden plak en dit op de 50 meter schoolslag bij de kadetten.

Bij de heren benjamins was Paul Etaix goed op dreef. Hij won de 400 meter vrije slag en liet ook een sterke tijd noteren op de 100 meter rugslag. Op die afstand werd hij helaas uitgesloten omwille van een valse start. Bij de kadetten zwom Brecht Gosselé zich naar zilver op de 50 meter schoolslag en brons op de 100 meter rugslag.

Ook bij de eendjes (dit is de jongste categorie) presteerde SCWR sterk. Romein Van Laer was de sterkste op de 100 meter rugslag en was bijzonder trots op zijn gouden medaille. Sebastien Turmel, die nog niet zo lang uitkomt in officiële wedstrijden, werd sterk tweede op de 100 meter rugslag en op de 50 meter schoolslag. Victor Defauw behaalde brons op de 50 meter schoolslag. Sarah Cornelis en Kristal Dailly zwommen voor het eerst een 200 meter wisselslag en lieten beide mooie tijden noteren.

De andere zwemmers van SCWR zwommen één of meerdere persoonlijke records, maar zij kwamen nog iets tekort om het podium te halen. Trainers Yves en Caroline waren tevreden met de resultaten.

Website: www.scwr.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2008
Jozef Koeks
Jozef Koeks
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief