DILBEEK - November was drukke maand voor Schepdaalse nachtegaal Hanny-D

C21

DILBEEK - November was drukke maand voor Schepdaalse nachtegaal Hanny-D

Editiepajot_dilbeek_hanny-d__la_palma_foto_giy_deplancke
 
Editiepajot_dilbeek_hanny-d__la_palma_foto_giy_deplancke__1_
 

Onze Schepdaalse nachtegaal Hanny-D heeft onze lezers van Editiepajot heel wat te vertellen over haar voorbije novembermaand.

*** In Den Artiest, Feestzaal gelegen in Veldegem, vierde uitbater Eric begin november zijn verjaardag met een fantastische artiestenparade. Een twintigtal bekende en minder bekende Vlamingen, onder andere Danny Fabry, Salim Seghers, Bandit, Laurena, Jason Bradley, waren er aanwezig. Het publiek was zeer enthousiast. Hanny-D ontmoette er heel wat fans van haar optredens in de Palma tijdens de maand oktober en maakte in Veldegem ook heel wat indruk op het publiek, hetgeen haar weer heel wat nieuwe fans bezorgde.

*** Zondagnamiddag 16 november werd Hanny-D uitgenodigd door de uitbater van Klaveren Drie in Kasterlee voor een optreden. Het klikte meteen tussen Hanny-D, haar manager en Herman van Klaveren Drie. Er werden plannen gesmeed voor de komende maanden. De eregast van de dag was Wendy Van Wanten.  Hanny-D verbroederde er met Ricky Fleming (bovenste foto), tijdens hun gezamenlijk optreden in Klaveren Drie. Een echte vriendschapsband ontstond er tussen zangers en hun partner. Beide artiesten overwegen om eventueel in de nabije toekomst samen een project op de poten te zetten.

*** Het blijft voor Hanny-D niet alleen bij het zingen, maar ook komedie is een troef in dit vak. Haar manager zorgde voor een speciale verassing: Een verjaardagsfeest, voor één van haar grote en trouwe fans, namelijk Gérard van de Brugse Radio VBRO. Een pseudohuwelijk tussen Gerard en Hanny-D werd georganiseerd en dit in het bijzijn van een plus minus zevenhonderd personen sterk publiek. Voor deze gelegenheid haalde Hanny-D haar trouwjurk terug uit de kast (onderste foto). Niemand minder dan Frank Galan was de ceremoniemeester en bracht het Duitse nummertje Du. Onder de feestvierders waren onder meer zangeres Cara, de Limburgse Corrie en de accordeonist Ghislain Speckstadt aanwezig. Ron Van Tienen, de man achter de techniek, en William De Baets, journalist en fotograaf. Het werd een onvergetelijke dag voor iedereen. Het publiek reageerde zeer positief en enthousiast.

*** Eind november volgde een uitstapje naar Nederland. David Galle, van MDG Production, nodigde Hanny-D en haar manager uit op het concert van zanger Alwin, een bekende en sympathieke zanger uit Nederland. David heeft enkele artiesten onder zijn vleugels genomen zoals Lynn, Stupid Cupid, Alwin en ook Hanny-D. Hij is een zeer enthousiaste manager en gelooft, net zoals de manager van Hanny-D, nog sterk in de toekomst van de Vlaamse artiesten. De kans is groot dat Hanny-D zal geboekt worden voor enkele optredens in Nederland in 2009.

*** Hanny-D werkt nu volop aan nieuwe nummers. 2009 wordt zowel voor haar als voor onze Editiepajotlezers een dikke surprise.

Meer info: www.hanny-d.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2008
Gerrit Achterland
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief