DILBEEK - Topper Gistel - Amigo B eindigt met 4-10 score

C21

DILBEEK - Topper Gistel - Amigo B eindigt met 4-10 score

Editiepajot_dilbeek_amigo_b_foto_steven_walravens
 

De topper tussen leider Gistel en Schepdaal ging fel van start. Na amper één minuut trapte Olivier GOUBERT een mooi genomen vrijschop keihard binnen: 0-1. De thuisploeg kwam na een niet gefloten fout op doelman Carlos FIEREMANS onmiddellijk langszij: 1-1. Protest bij deze fase leverde Coach Stef BOGAERT meteen de gele kaart op. Toch gingen de AMIGO boys op hun elan door en werd de voorsprong uitgebouwd tot 1 – 4, dit na knappe combinaties en dito goals van David DE TROYER( 7'), Glenn DE COEN (9') en Yves KABANDA (13'). De thuisploeg onderging het spel en werd in alle facetten overklast door onze talentvolle (jonge) ploeg. Voor de rust werd het toch nog 2 - 5 na een vrijschop van de thuisploeg en een tweede doelpunt van Olivier GOUBERT (23'). Rustscore: 2-5.

De thuisploeg probeerde de bakens te verzetten. Hun pogingen door met vliegende keeper te spelen waren tevergeefs.
AMIGO bleef de bal rustig rondspelen en onze snelle counters werden meestal klasserijk afgewerkt. Zo werd de AMIGO voorsprong rustig uitgebouwd en kwam ons team op geen enkel moment in gevaar. Na doelpunten van Olivier GOUBERT (31'), een tegendoelpunt (33'), een own-goal van een thuisverdediger (35'), een thuisdoelpunt (38'), Peter DE VITS (39'), Glenn DE COEN (40') en Didier GOUBERT (44') prijkte de niet eens overdreven 4-10 op het eindscorebord.

Zo werd deze match, na een schitterende partij bekroond met een eerste plaats in de rangschikking. Een mooi resultaat voor de toekomstige!!! vaandeldragers van de 1ste ploeg.

ZVK Am. B Toyota Schepdaal :
Carlos FIEREMANS, Yves KABANDA, David DE TROYER, Didier GOUBERT, Glenn DE COEN, Olivier GOUBERT, Stef BOGAERT en Peter DE VITS.

Begeleiders : Johan DE BACKER en Roland VANDERSMISSEN.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2008
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief