DILBEEK - Het was een drukke decembermaand voor Hanny-D

C21

DILBEEK - Het was een drukke decembermaand voor Hanny-D

Editiepajot_dilbeek_hanny-d_december_2008
 

Onze Schepdaalse nachtegaal Hanny-D fladderde in de maand december van het ene optreden naar het andere. Speciaal voor onze Editiepajotlezers een overzicht:

Op 6 december was Hanny-D samen met zanger John Larry, Armando e.a. in de feestzaal Edelweiss in Voorde (Ninove) teneinde een onvergetelijke avond te bezorgen aan de jarige collega Marijn van Duin. De verassing van deze avond was de aanwezigheid van onze Heilige man de Sint met zijn Zwarte Pieten.. “Geen tijd om moe te zijn” fluisterde Hanny-D. Om 01.00u 's morgens werd ze nog door talrijke fans opgewacht in Zele.

Een bijzonder en leuk optreden was op 12 december in de feestzaal “Aviflora” in Ingelmunster. Samen met de carnavallisten, die er present waren voor de verkiezing van Prins Karnaval (voor mindervaliden), waren ook vele artiesten als Hanny-D, Stupid Cupid, Mario Lann, Lynn, Alwin er aanwezig. Deze festiviteit wekte de aandacht van o.a. "BOTV Belgium". Het optreden van de verschillende artiesten werd gefilmd en omgezet in een videoclip (zie Youtube).  Trouwe mensen als Marc & Chrisje van de "De Vlaamse Showbizz" en fotograaf William De Baets, waren ook op de afspraak. Tussen de carnavallisten ontmoette Hanny-D trouwe fans. Het was een emotioneel weerzien voor iedereen.

Op 20 december werd Hanny-D warmpjes ontvangen op de kerstmarkt in Asse. Hanny-D was er uitgenodigd door de mensen van Radio Citygold voor een interview (foto). Hanny-D kreeg ook van de Kerstman een dikke knuffel. Van Asse naar Lochristi alwaar Hanny-D de verjaardag van een knappe jonge man een onvergetelijke dag maakte.

21 december: Kerstfeest voor mindervaliden in de zaal Familia in Gooik. Hanny-D werd er aangenaam verrast door de aanwezigen, de comitéleden en voorzitster Krista Van Der Kelen. Zij bezorgden haar een warm onthaal en een heus kerstfestijn. In Lokeren werd Hanny-D in de nieuwe feestzaal La Chandelle verwacht door organisator en presentator Ron Van Tienen. Onder de aanwezige artiesten o.a. Fil Filips, met wie Hanny-D tijdens de maand oktober aan de zijde van Eddy Wally stond. Ook Gerdy, Alwin en Arsène waren van de partij. Eregast was Frank Galan. Ook fotograaf William De Baest, Gérard en Rik van Radio VBRO en verschillende organisatoren waren er aanwezig.

24 december: De kerstnacht werd doorgebracht in Dentergem bij Zanger Stupid Cupid. Salim Seghers, ambiancemaker Ambimolly, Hanny-D en Stupid Cupid bezorgden de aanwezigen een onvergetelijke avond. Het trio improviseerde een kerstliedje voor het enthousiaste publiek.

25 december: Een prachtige Kerst, een optreden voor meer dan achthonderd mensen die eenzaam en/of dakloos zijn of die het moeilijk hebben in de maatschappij. Dank zij de organisatie “Mensen helpen mensen”, wordt deze prachtige kerstshow jaarlijks in de gemeente Aalst georganiseerd.

28 december: “One Tour Show” op de schaatspiste in Zottegem in samenwerking met Radio Mfm. Zingen op een schaatspiste, het kan. Interview en optreden werden rechtstreeks op de radio uitgezonden.

Hanny-D wenst aan al haar fans, vrienden en lezers een gezond en schitterend jaar 2009.

Meer info: www.Hanny-D.be

Een primeur voor onze Editiepajotlezers: De nieuw single van Hanny-D “Pour toi, pour moi” die je kan beluisteren via onze rubriek “Multimedia: http://www.editiepajot.com/mediarticles

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2009
Editiepajot
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief