DILBEEK - Feitennieuws

C21

DILBEEK - Feitennieuws

Editiepajot_politie_heel_goed

 In de maanden oktober, november en december controleerde de lokale politie van Dilbeek 303 voertuigen tijdens gerichte alcoholcontroles. Deze controles gebeurden zowel in de week als in het weekend, overdag, ‘s avonds en ‘s nachts. In totaal werden 11 rijbewijzen ingehouden ingevolge het rijden onder invloed van alcohol en werden er 2 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.

Er werden tijdens deze controles tevens 14 pv’s van waarschuwing opgesteld, 11 onmiddellijke inningen uitgeschreven, 1 pv werd opgesteld voor een niet verzekerd voertuig, 1 pv werd opgesteld voor gerechtelijke feiten.

Tevens werden er nog 19 processen-verbaal opgesteld inzake verkeersinbreuken.

Tijdens deze acties werd er extra aandacht besteed aan de goede werking van de lichten van de voertuigen, het dragen van de veiligheidsgordel alsook het al dan niet gebruiken van de gsm tijdens het rijden.

In november werden er twee bromfietscontroles georganiseerd aan verschillende scholen.

21 Bromfietsen werden gecontroleerd op snelheid en de technische eisen. Er werden 2 processen-verbaal van waarschuwing uitgeschreven, 1 verkeersinbreuk werd vastgesteld en 1 proces-verbaal voor een niet verzekerde bromfiets werd uitgeschreven.

Dit betreffen enkel de resultaten van onze gerichte acties. Tijdens de reguliere werking worden in dit kader ook processen-verbaal opgesteld.

In het kader van het actieplan diefstal in woningen en uit voertuigen werd op 08/01/09 een actie georganiseerd tussen 15 en 23 uur. Er werden verschillende vaste dispositieven opgesteld en er werd gericht gepatrouilleerd. Er werden 45 voertuigen gecontroleerd.

Er werden acht processen-verbaal inzake verkeer opgesteld (niet-inschrijving voertuig, geen houder rijbewijs, geen technische keuring, …) en twee onmiddellijke inningen (gebruik gsm).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2009
Edititiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief