DILBEEK - Jartazi-Amigo eindigt op gelijkspel

C21

DILBEEK - Jartazi-Amigo eindigt op gelijkspel

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_kenny_sergeant_foto_steven_walravens

JARTAZI Boussu – ZVK Am. Toyota Schepdaal 3-3

Moest Boussu elke week met dezelfde ingesteldheid spelen dan ben ik er van overtuigd dat ze een titelkandidaat zijn. Nu ja tegen de nog steeds ongeslagen leider en kampioen van de afgelopen twee seizoenen kan elke ploeg iets meer. Hoe lang kunnen we deze reeks nog volhouden is de vraag want gisteren hebben de Amigo boys alvast een punt laten liggen.

Van in de aanvangsfase was het duidelijk dat Jartazi de kampioen een eerste nederlaag wilde aansmeren. Het leek hier aanvankelijk in te zullen slagen. Het eerste kwartier konden de Pajotten niet meer doen dan verdedigen en op de counter loeren. Een sterk Boussu stond dan ook snel en verdiend met 2-0 op voorsprong. Ze werkten wel af aan 100%. Eens de storm uitgeraasd nam Amigo de wedstrijd resoluut in handen. Dit resulteerde, na dieptepass van Mounir, in een mooie aansluitingstreffer van good old boy Kris GIELENS. De foutenlast stapelde zich bij beide ploegen op. Een toegekende 9 metertrap werd door Lucas DINIZ prachtig en onhoudbaar naast de uitstekende thuisdoelman in de rechter winkelhaak geplaatst. Rustscore: 2-2.

De tweede periode begon gelijkopgaand tot de thuisdoelman na handspel terecht met geel wandelen werd gestuurd. Zijn vervanger ging nog een grote rol spelen in het verloop van de wedstrijd! De eerste doeltrap van Amigo ranselde hij nogal klungelig uit het doel. In de plaats van hun normaal spel te blijven spelen en uit te gaan van hun sterkste wapen, een sterk collectief geheel, begonnen de Vlaams-Brabanders meer en meer individueel te spelen. Hopelijk trekken de Amigo boys hieruit hun lessen want anders is een nakend verlies niet ver meer af. Coach Frank LUYPAERT, wegens een schouderoperatie afwezig, werd vooral op dit moment erg gemist. Frank het beste met uw revalidatie. De regerende kampioen miste bovendien klungelig een resem kansen en werd bijna koud gepakt op de counter. Wie anders dan onze uitstekende doelman Kenny SERGEANT hield ons recht. De vervangende thuisdoelman werd wel de held van de match. Met lijf en leden en een dosis geluk stopte hij elke bal. Toch moest hij zich op enkele minuten van het einde gewonnen geven: Hafid MOUTOUD 2-3. Bovendien stonden beide ploegen op 5 fouten. In de plaats van rustig de bal rond te spelen wilde Amigo de score verder uitbouwen. In blessuretijd werd een Jartazi counter resoluut door de benen van Kenny gekeild. Eindscore: 3-3.

Al bij al een verdiend punt voor de thuisploeg, met dank aan de bezoekers.
Volgende week is er de topper tegen ZVC Hoeselt. Amigo wij willen sportieve revanche!

AMIGO:
Kenny SERGEANT – Luis ARANHA – Lucas DINIZ - Bilal EL HAFID – Kris GIELENS – Yves HEREMANS – Mounir KISSAMI - Hafid MOUTOUD – Luc NYS
Coach: Jan TAELEMANS Assistentie: Luc NYS  Afgevaardigde: Roger DE SCHRIJVER

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2009
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief