DILBEEK mag niet vergeten worden bij extra investeringen van de NMBS inzake parkeerplaatsen

C21

DILBEEK mag niet vergeten worden bij extra investeringen van de NMBS inzake parkeerplaatsen

Editiepajot_ldd_dilbeek

Verwijzend naar een artikel verschenen in "Het Nieuwsblad" van zaterdag 10 Januari '09, waaruit blijkt dat, B-Parking, een dochterbedrijf van de NMBS, een belangrijke som zal investeren in extra parkeerplaatsen aan drukbezochte treinstations wil LIJST DEDECKER DILBEEK dat er ook gedacht wordt aan de honderden pendelaars welke dagelijks pendelen tussen de verschillende treinstations van Dilbeek en onze hoofdstad.

“Er is een duidelijk gebrek aan parkeerplaatsen rondom de Dilbeekse stations”, aldus Hugo Lammens, politiek secretaris LDD DILBEEK.

“Dagelijks zijn er tientallen pendelaars die al dan niet genoodzaakt zijn hun voertuig in de omliggende woonwijken, alsook op locaties voorzien voor zwakke weggebruikers parkeren. Het gemeentebestuur moet het dossier rond de parkeerproblemen aan de treinstations herbekijken en de druk naar de NMBS opvoeren, nu deze zelf investeringen aankondigt. We moeten Dilbekenaars motiveren om het openbaar vervoer te gebruiken, een parkingplaats zoeken mag niet leiden tot extra tijdsverlies of ergernissen” meldt Geert Van Gaver.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2009
Steven Walravens
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief