DILBEEK - Slager opent kledingsboetiek en gaat aan de slag met naaimachine

C21

DILBEEK - Slager opent kledingsboetiek en gaat aan de slag met naaimachine

Editiepajot_dilbeek_de_kleerkast_foto_steven_walravens
Zaakvoerder Paul Van der Elst en echtgenote Annick Vermeir (Foto: Steven Walravens)
 
Editiepajot_dilbeek_de_kleerkast_3_foto_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_de_kleerkast_2_foto_steven_walravens
 

Iedereen die wel eens in het dorp van Sint-Ulriks-Kapelle kwam, kende Slagerij Roger. Van her en der kwam men voor de kwaliteitsvolle producten van de familiezaak. Maar de strenge Europese wetgeving zorgde voor een totale carrièrewending van zaakvoerder Paul Van der Elst en zijn echtgenote Annick Vermeir.

Ondanks de bloeiende slagerszaak besloot Paul deze zomer om zijn slagersmessen op te bergen. “De investeringen waren te groot om rendabel te blijven. Daarom ben ik samen met mijn echtgenote op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Uit onze gezamenlijke interesses kwam een kledingszaak uit de bus.” legt Paul uit.

Na het sluiten van de slagerij heeft Paul niet stil gezeten. Meteen startte Paul de verbouwingswerken op en de kledingszaak “De Kleerkast” is het resultaat van het harde werken tijdens de afgelopen maanden. Afgelopen weekend werd de winkel  feestelijk geopend.

“In de boetiek bieden wij zowel dames- als herenkleding aan voor ieders maat  en budget.” licht Annick Vermeir ons toe. “Voor de partners en de kinderen die aan het wachten zijn hebben wij een gezellige hoek van de winkel ingericht. Zo willen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk maken”.

Bij de carrièrewisseling heeft oud-slager Paul meteen de opleiding van kleermaker gestart. “Eerst en vooral met de bedoeling om herstellingen uit te voeren, en wie weet later om kleding op maat te maken. “ aldus Paul.

De Kleerkast heeft een ruime parking achteraan, een eigen hersteldienst en is van dinsdag tot zaterdag doorlopend op van 10u tot 18u. Elke 1ste en 2de zondag van de maand is de winkel ook geopend van 10u tot 13u.

De Kleerkast, Brusselstraat 667, 1700 Sint-Ulriks-Kapelle

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief