OCMW van DILBEEK viert gepensioneerden

C21

OCMW van DILBEEK viert gepensioneerden

Editiepajot_dilbeek_gepensioneerden_ocmw_foto_jean-pierre_schoukens
 
Editiepajot_dilbeek_gepensioneerden_ocmw_foto_jean-pierre_schoukens__1_
 

Tijdens het traditionele Nieuwjaarsfeest zette het OCMW vijf personeelsleden in de bloemen die met pensioen zijn gegaan. Het betreft Josiane Coetsier, Armand Van Laer, Linda Renders, Franciné Rosé en Françis Verelst. OCMW-voorzitter Luc De Backer vroeg in zijn openingstoespraak ook een kort bezinningsmoment voor Jacqueline Lievens, die na een slepende ziekte deze maand overleed. Zij kwam in dienst op 1 februari 1984.

Nog in zijn toespraak herinnerde voorzitter Luc De Backer aan de inspanningen die het OCMW-bestuur heeft geleverd om naar aanleiding van de invoering van de rechtspositieregeling de voordelen voor het personeel te behouden en indien mogelijk nog te verbeteren. ,,Geloof me’’, zei de voorzitter, ,,de ambtenaren van de gemeente Dilbeek hebben een heel goed statuut. De collega’s uit de naburige gemeenten zijn er jaloers op.

De Backer bracht hulde aan OCMW-secretaris Françis Verelst die op 1 januari met pensioen ging. Hij trad in dienst bij het OCMW op 1 december 1978. Gedurende dertig jaar was hij de mentor en de leider van het OCMW. Françis wordt op 1 mei opgevolgd door Piet Vervondel, die op 27 augustus 1980 in dienst trad bij het OCMW.

Applaus en een attentie waren er ook voor Jan Quinart (onderste foto) , die al 25 jaar het personeelsfeest van het OCMW enthousiasmeert. Dit jaar stond het personeelsfeest in het teken van Brueghel. Bruegheldal bestaat immers 25 jaar. Verschillende OCMW-raadsleden en personeelsleden dosten zich voor de gelegenheid uit in de klederdracht van destijds.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief