DILBEEK - Chiro, Scouts en jeugdhuis uit Groot-Bijgaarden slaan de handen in elkaar voor sfeervolle kerstmarkt

DILBEEK - Chiro, Scouts en jeugdhuis uit Groot-Bijgaarden slaan de handen in elkaar voor sfeervolle kerstmarkt

Omslagfoto_kerstmarkt_windekind-paddestoel-pelgrims_2016
 
Dsc_0010
 

De Chiro, het jeugdhuis en de Scouts van Groot-Bijgaarden slaan de handen in elkaar en organiseren samen een gezellige, sfeervolle en smakelijke kerstmarkt langs de Gossetlaan op zaterdag 17 december. 

Voor de eerste keer slaan Chiro Windekind, JK Paddestoel en Scouts De Pelgrims de handen in elkaar en organiseren ze samen een sfeervolle kerstmarkt met allerlei kraampjes en een gratis afterparty. “Voor de allereerste keer werken de Chiro, Scouts en het jeugdhuis van Groot-Bijgaarden samen om mensen bij elkaar te brengen”, zegt Yens Sergooris, medeorganisator. “De kerstperiode is het ideale moment om te tonen dat verenigingen met een andere werking ook samen voor gezelligheid kunnen zorgen en samen mensen bij elkaar kunnen brengen.” 

 

Naast de traditionele kraampjes zoals braadworsten, snoep, jenevers en allerlei andere lekkerheden organiseren de Groot-Bijgaardse jeugdverenigingen ook een gratis afterparty in het jeugdhuis. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. 

 

De kerstmarkt gaat door langs de Alfons Gossetlaan 72 te Groot-Bijgaarden vanaf 19u. Meer info is terug te vinden via www.chirowindekind.be en op het evenement op Facebook.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 08 okt 2017
Sam Herremans | 08 okt 2017
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 okt 2017
Felix Merckx | 06 okt 2017
Jacky Delcour | 05 okt 2017
Sam Herremans | 25 sep 2017

archief