Zinloos verdriet ? (lezersbrief uit DILBEEK)

C21

Zinloos verdriet ? (lezersbrief uit DILBEEK)

Editiepajot_dilbeek_tegen_zinloos_geweld_foto_re
(Repro Editiepajot)

Zinloze gewelddrama's zoals in Antwerpen, Nijvel of Dendermonde zijn een logisch gevolg van de manier waarop onze maatschappij ontwricht wordt. Het zijn slechts enkele meer opvallende gebeurtenissen uit een lange reeks die niet snel zal stoppen. Niemand begrijpt hoe dergelijke gruweldaden mogelijk zijn. Omdat niemand WIL begrijpen……

Zonder psychiatrische behandeling met pillen zou (volgens wetenschappelijke studies en ervaring op het terrein) minstens 80% van deze toestanden zich niet hebben voorgedaan en zouden vele slachtoffers nu nog leven.

Iedere keer opnieuw worden gerecht, overheid en publieke opinie in slaap gesust door de pillenpsychiaters die zelf volop meewerkten aan het tot stand komen van de gruwel. Het toekennen aan deze machtswetenschap van een bovenwettelijk statuut en van een gezag buiten alle proporties is een gevaarlijke ontwikkeling.

 “Zullen de onderzoekers ook peilen naar de diepere redenen voor dit gewelddadig agressief gedrag? Werd hij zelf gepest? Was zijn thuis wel zo’n geborgen nest? Leefde hij in een virtuele wereld die hem door allerlei computerspelletjes en films voorgeschoteld werd? Waarom leefde hij in die andere wereld? Maar zelfs dan is er meer nodig (bv. drugs of medicatie) om tot dergelijk gedrag te komen. “

Duizenden voorbeelden van doden via en door psychomedicatie vind je o.a. op www.ssristories.com  : 'Witboek 25 jaar misbruiken en wantoestanden in psychiatrie in Vlaanderen' ( http://www.sarahbeweging.net/literatuur/witboek.html  )

Als we niet bereid zijn iets te doen aan één van de belangrijkste oorzaken van gewelddrama's, gezinsdrama's, zelfmoorden en depressies, nl. het overmatig en onverantwoord gebruik van psychofarmaca, moeten we er de ontstellende gevolgen en het zinloos verdriet maar bij nemen.

Of heeft dit verdriet toch zin en kunnen we beter?

Jan Vanhaelen, Kloosterstraat 159, 1700 Dilbeek, Tel 02 466 48 50.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2009
Jan Vanhaelen
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief