DILBEEK - Jospop met Rock Rally

DILBEEK - Jospop met Rock Rally

Jospopkopie
EP

 Na een moeilijker jaar in 2016, zijn ze bij Jospop weer helemaal terug. Dit jaar vieren zij het 25-jarig bestaan van Jospop. Er staat dus heel wat te gebeuren! Binnenkort zullen jullie alvast ontdekken waar Jospop in augustus 2017 plaatsvindt.

 Aangezien het een jubileumeditie is, zullen er heel wat extraatjes te ontdekken zijn op het festival, maar toch willen ze ook vasthouden aan enkele tradities. Sinds 2004 organiseren zij jaarlijks een Rock Rally. Met deze Rally willen zij lokale bands de kans geven om voor een groot publiek op te treden en hen op deze manier een springplank bieden.

Hoe gaat die Rock Rally nu net  in zijn werk?
Als één van jullie geïnteresseerd is om mee te doen, moeten jullie onmiddellijk je browser openen en naar www.vi.be  gaan. Daar kan men klikken op Jospop, waarna je de mogelijkheid krijgt om je in te schrijven. Vergeet zeker geen muziekfragment aan jullie inschrijving toe te voegen! Begin februari zetten wij de inschrijvingen stop. We beluisteren ze allemaal, maken een evaluatie en kiezen voor de beste 5 groepen. Die groepen zullen op 25 maart voor een plaatsje op de festivalweide van Jospop 2017 vechten.

Niet alleen bands krijgen de kans om op het festival te shinen… Ze zijn namelijk ook op zoek naar dj’s die het beste van zichzelf op de marquee kunnen geven. Op 22 april organiseren zij met andere woorden een dj-contest. Ken jij iemand die dit graag zou doen of voel jij jezelf aangesproken? Aarzel dan niet om je in te schrijven (dit is mogelijk vanaf 8 januari) via www.vi.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2017
Felix MerckxI
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 22 okt 2017
Felix Merckx | 20 okt 2017
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 okt 2017
Sam Herremans | 08 okt 2017
Sam Herremans | 06 okt 2017
Felix Merckx | 06 okt 2017
Jacky Delcour | 05 okt 2017
Sam Herremans | 25 sep 2017

archief