HERNE / DILBEEK – Filmvertoning ‘125 jaar fanfare Ware Broeders’ in CC Westrand

C21

HERNE / DILBEEK – Filmvertoning ‘125 jaar fanfare Ware Broeders’ in CC Westrand

125_jaar_ware_broeders_westrand
HERNE / DILBEEK – Filmvertoning ‘125 jaar fanfare Ware Broeders’ in CC Westrand - © Deschuyffeleer
 

Na de geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst in open lucht in de dorpskern van haar bakermat Herfelingen zet de koninklijke fanfare De Ware Broeders de jubileumviering van haar 125 jaar bestaan verder met een filmvertoning over haar rijke geschiedenis in het cultureel centrum Westrand in Dilbeek. De première-vertoning vindt daar plaats op vrijdag 17 februari om 20u.

“Om onze jubileumviering extra in de kijker te zetten hebben leden van onze fanfare hard gewerkt aan het aanmaken van een videoreportage”, zegt voorzitter Steven Vander Eeckt. “Recente beelden en interviews worden hierbij afgewisseld met archiefbeelden om zo een beeld te schetsen van de muzikale geschiedenis die onze fanfare gemaakt heeft tot de boeiende en amusante vereniging die ze vandaag is”.    
Er wordt samengekomen om 20u. De vertoning vangt aan om 20u30 en neemt om en bij de 45 min in beslag. Nadien is er nog gelegenheid tot gezellig napraten bij een gratis drankje.
Belangstellenden die de vertoning willen bijwonen worden wel graag verzocht zich op voorhand aan te melden via dewarebroeders@icloud.com of 0474/45.59.83 (Marlies).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief