Nieuw online inschrijvingssysteem voor speelplein Begijnenborre in DILBEEK

C21

Nieuw online inschrijvingssysteem voor speelplein Begijnenborre in DILBEEK

Editiepajot_logo_gemeente_dilbeek_

Op maandag 6 februari 2017 starten de inschrijvingen voor de speelpleinwerking tijdens de krokusvakantie. Na enkele problemen met het vorige online inschrijvingssysteem koos de gemeente ervoor om in 2017 samen te werken met de firma TicketGang uit Hever (Boortmeerbeek). De inschrijvingen gebeuren nog steeds volledig online maar ouders zullen hun inschrijving onmiddellijk online kunnen betalen.  

 

De BVBA TicketGang biedt een technisch platform en systeem aan waardoor organisatoren zelf online activiteiten kunnen registreren en gebruik maken van het TicketGang reservatie- en verkoopsysteem. Omdat er geen tussenpersonen of (dure) call-centers aan te pas komen en enkel e-tickets afgeleverd worden, is de kostprijs zeer laag en dus bij uitstek geschikt voor gemeenten en verenigingen.'

 

Dilbeek ziet online inschrijvingen als een extra service voor de burger en dat mocht niet verloren gaan. Daarom is de gemeente op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte leverancier en een systeem dat opnieuw correct functioneert.

 

Ouders zullen zich in het nieuwe systeem opnieuw moeten aanmelden (niet meer met een pasjesnummer maar met een login/e-mailadres en een eigen paswoord). De mogelijkheden van het nieuwe systeem zijn dan wel ruimer; onmiddellijk online betalen, mutualiteit – en fiscale attest(en) zelf afdrukken, beter overzicht van de (reeds ingeschreven) activiteiten,.. 

 

Op dilbeek.ticketgang.eu kan je nu reeds terecht om je eigen 'account' aan te maken. Op 6 februari kan je dan snel inloggen en inschrijven. 

 

Ouders die geen pc ter beschikking hebben of liever aan een loket inschrijven kunnen terecht bij de dienst jeugd, in Jeugdcentrum Castelhof, Molenstraat 102 te 1700 Sint-Martens-Bodegem. De dienst jeugd is open, van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 12u en van 13u tot 16u. 

 

Meer info bij de dienst jeugd – 02 451 69 40 – speelplein@dilbeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief