Café Combinne DILBEEK blaast 10 kaarsjes uit

C21

Café Combinne DILBEEK blaast 10 kaarsjes uit

Editiepajot_logo_gemeente_dilbeek_

Café Combinne, een initiatief van Archeduc Halle-Vilvoorde, wordt 10 jaar. Reden te meer om dat te vieren!

 

Het beproefde concept, velen onder ons kennen het al, is al 10 jaar lang een succes in Dilbeek. Café Combinne is een interculturele praatgroep waar Nederlands gesproken wordt. Anderstaligen ontmoeten er Nederlandstaligen om te praten over allerlei dingen: werk, hobby’s, koken ...

 

Dat gebeurt op verschillende plaatsen  in de Rand rond Brussel, maar in Dilbeek is de formule opvallend succesvol. Iedere donderdagavond tussen 19.30 en 22u komen een twintigtal mensen samen in café “den Tat” aan de Kalenbergstraat. Je vindt er mensen van over de hele wereld met totaal verschillende achtergronden. Voor deelname bestaat slechts één voorwaarde: er wordt enkel Nederlands gesproken, ook al is dat voor sommigen nog wat moeilijk.

Café Combinne Dilbeek organiseert af en toe ook activiteiten in het weekend zoals  wandelingen, culturele happenings of een jaarlijkse daguitstap naar een Vlaamse stad. Ook dan wordt er enkel Nederlands gesproken. 

 

Ons tienjarig bestaan wordt binnenkort gevierd: op donderdag 2 maart vanaf 20u heffen we het glas op onze verjaardag. En natuurlijk blazen we kaarsjes uit op onze zelfgebakken taarten. Iedereen welkom!

 

Voor meer info: Sien.de.meuter@skynet.be of Cafe.combinne.dilbeek@skynet.be

 

Tel: 02/466 39 88

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief