Zaalvoetbal - BZVC : Bigardo Bulls wint derby van Carmen Chill met 9 - 2

Editiepajot_zvc_bigardo_bulls_kevin_buyl
Bigardo Bulls, leider in reeks B van het BZVC. - Foto: Kevin Buyl.

Editiepajot_zvc_bigardo_bulls_supporters_kevin_buyl
De talrijk opgekomen supporters zagen 11 doelpunten scoren. - Foto: Kevin Buyl.

Vrijdagavond kwamen er maar liefst 150 toeschouwers opdagen om de derby tussen de Bigardo Bulls en Carmen Chill bij te wonen. De topper in de B-reeks werd uitzonderlijk geleid door 2 scheidsrechters, die beiden uitstekend werk hebben verricht.

De Bulls namen een felle start en stonden in een mum van tijd op een 4-0 voorsprong. Carmen Chill kon nog tegenprikken onder luid applaus van de supporters, maar aan de rust stond het uiteindelijk toch 5-1.

Na de rust bleef de stand lang ongewijzigd, tot Carmen Chill nog een doelpunt kon meepikken. De Bulls reageerden onmiddellijk en slaagden erin om nog een doelpunt aan de teller toe te voegen: 6-2. Doelman Melvin Buyl keepte een uitstekende partij en moest zich slechts 2x gewonnen geven. Het zou uiteindelijk 9-2 worden voor de thuisploeg (Bigardo Bulls). De talrijk opgekomen supporters zorgden voor een geweldige sfeer en maakten er een aangename en sportieve wedstrijd van.

Ook moet genoteerd worden dat het 'gratis vat' van Carmen Chill al na 20 minuten geledigd was.

Goals:
Bigardo Bulls: Kevin Buyl (3), Cedric Van Den Bosch (1), Stefan De Gusseme (1), Kris Herten (1), Frédéric Sadler (1), Greg (1) en Wim Stroobants (1)
Carmen Chill: Younes Louarahni (1) en Sam Meert (1)