64ste editie DILBEEK op Wandel

C21

64ste editie DILBEEK op Wandel

20170420_dilbeek_op_wandel_-_wandelaars
 

Dit jaar gaat “Dilbeek op Wandel” op 14 mei van start aan het Kasteel van Groot-Bijgaarden.

 

De deelnemers kunnen hun keuze maken uit vijf mooie wandeltrajecten variërend van 5 tot 20 km. Het kortste wandeltraject (ook geschikt voor buggy's) zal voor de kleinsten geanimeerd worden met een heksen-tovenaarstocht. Tijdens de wandelingen zullen heel wat verborgen trage wegen aan bod komen. Het Kasteel van Groot-Bijgaarden opent zijn vertrekpost tussen 10 en 16.30 uur. Onderweg zijn er bevoorradingsposten voor de grotere afstanden, voor de kleinere afstanden zal er bevoorrading met Fair Trade producten voorzien worden.

 

Voor de deelname vragen we 1 euro per persoon. Kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen gratis deelnemen aan de wandelingen. Er zal ook een tombola voorzien worden.

 

Na je wandeling kan je nagenieten van een welverdiende verfrissing, een hapje en babbel aan de lokale bar op het zonovergoten terras in de tuin van het kasteel. Neem plaats en geniet van het muzikale optreden van ‘’Tomato Yango” en demonstraties boogschieten met de Sint-Sebastiaansgilde. Vermoeide wandelaars kunnen het kasteeldomein verkennen met de paardenkoets.

 

In het najaar staan we opnieuw voor jullie klaar op zondag 15 oktober. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief