Een zomer vol activiteiten voor kinderen en jongeren in DILBEEK

C21

Een zomer vol activiteiten voor kinderen en jongeren in DILBEEK

Img_3082
 

De dienst jeugd van de gemeente Dilbeek organiseert naar goede gewoonte weer een heleboel activiteiten tijdens de zomer op maat van kinderen en jongeren. Van bowlen tot waterskiën en van allerlei sporten tot pretparken, voor elk wat wils. 

 

Dat er heel wat leeft tijdens de zomer in Dilbeek is al langer geweten. Kinderen en jongeren hoeven niet weg te trekken uit Dilbeek om een fantastische zomer te beleven. Door de verschillende JinD-activiteiten en uitstappen die de dienst jeugd organiseert is vervelen geen optie deze zomer. 

 

Een dag burgemeester van Dilbeek, bloemschikken, een eigen lamp bouwen, een dagje naar een pretpark, een heus stadsspel en nog zoveel meer zullen de zomeractiviteiten kleuren. 

 

De eerste week van juli gaat ook het skatekamp, in samenwerking met de gemeente Ternat, door. Het ideale moment om nieuwe tips en tricks te leren. 

 

Ontdek het volledige programma via www.jind.be. Inschrijven kan zolang de activiteiten niet volzet zijn via http://dilbeek.ticketgang.eu/ of op de dienst jeugd op maandag en woensdag tussen 9u en 12u en tussen 13u en 16u. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief