DILBEEK - Ambiance en K’fee La Morsa schenken 2.000 euro aan Levenslust

C21

DILBEEK - Ambiance en K’fee La Morsa schenken 2.000 euro aan Levenslust

Editiepajot_dilbeek_ambiance_foto_steven_walravens
De Ambiancevrienden en K'fee La Morsa overhandigen cheque aan directeur André Martein en hoofdopvoeder Joost De Zutter van het MPI Levenslust (Foto: Steven Walravens)
 

Op 27 december staken Ambiance en K’fee La Morsa de handen in elkaar voor het goede doel. Ambiance, de vriendenkring die bekend is in Schepdaal en omstreken, bestaat intussen 14 jaar. Hoogtijd vonden de vrienden om iets voor het goede doel te organiseren. In de streek is de vriendenkring gekend voor hun originele en succesvolle activiteiten. Joost De Zutter, hoofdopvoeder van MPI Levenslust, stelde de vrienden voor om iets te organiseren voor de kinderen van Levenslust.

Samen met de bazen van hun stamcafé, La Morsa uit Schepdaal, organiseerden de Ambiancevrienden een benefietavond.

“Het werd een echte ‘ambianceavond’ met optreden van The New Flamingo’s, après-ski bar en danscafé. De avond was bijzonder geslaagd en bracht een bedrag op van 2000€ dat integraal geschonken wordt ten voordele van de kinderen van Levenslust. Zij zullen het geld gebruiken als een extraatje tijdens een 10-tal kampen voor diverse leefgroepen.” aldus de Ambiancevrienden.

Zaterdagvoormiddag werd de cheque van 2.000€ door de Ambiancevrienden overhandigd aan de directie van MPI Levenslust.

Meer info over Ambiance kan u vinden op de website www.ambiancevrienden.be en virtueel kennis maken met het MPI Levenslust instituut kan op www.levenslustvzw.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

marc Sluys | 21 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief