Start to Run in DILBEEK

C21

Start to Run in DILBEEK

Image3
 

De kortste weg naar een betere conditie 

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in open lucht is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen. Vergeleken met andere sporten heb je ook niet zoveel tijd nodig om toch een goede conditie op te bouwen. 

 

Heb je nooit gelopen of ben je er al eens aan begonnen, maar is het je in je eentje niet gelukt om het vol te houden, dan is er goed nieuws voor jou.

 

Dilbeekse Atletiekclub (DAC) organiseert cursus voor beginnende joggers 

Op zondag 17 september start een nieuwe reeks “Joggen voor beginners”. De trainingen vinden plaats op tien opeenvolgende zondagen. Ze starten telkens om 10 uur en duren ongeveer een uur. Plaats van afspraak is de atletiekpiste van het Sportcomplex Roelandsveld aan de Sportlaan in Dilbeek. Na 10 weken kunnen alle deelnemers 5 km lopen.

 

De lessenreeks wordt georganiseerd door Dilbeek Atletiek Club (DAC), in samenwerking met het programma “Start to Run” van de Vlaamse Atletiekliga (VAL). De sessies worden gegeven door een gediplomeerde jogbegeleidster met jarenlange ervaring. Het initiatief is gericht naar volwassenen vanaf 18 jaar met weinig of geen loopervaring. Heb je al meer ervaring, dan kan je meteen bij de bestaande groep joggers, de ‘GA-Lopers’, aansluiten. 

 

Vooraf inschrijven!

Nieuw dit jaar is dat we vragen om zeker vooraf in te schrijven via de website van DAC: www.dilbeekac.be. Zo willen we beter het aantal deelnemers onder controle houden, zodat we de kwaliteit van de cursus kunnen  garanderen. 

 

De prijs voor de 10 lessen bedraagt 25 euro. Betaling kan per overschrijving of cash ter plaatse op zondag. 

 

Kinderopvang

Voor de kinderen van de deelnemers is kinderopvang voorzien (1€50 voor het 1e kind, vanaf het 2e betaal je nog 1€ per kind). 

 

Meer info op de website van DAC https://www.dilbeekac.be/recreanten/start-to-run/

of mail naar atletiek@dilbeekac.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief