Voorzitter LDD GROOT DILBEEK start eigen website

C21

Voorzitter LDD GROOT DILBEEK start eigen website

Editiepajot_dilbeek_wim_wauters_website_repro_editiepajot
Repro Editiepajot
 

Wim Wauters, Voorzitter LDD GROOT DILBEEK, stelt vandaag, dag op dag één jaar nadat hij actief in de politiek stapte, zijn nieuwe webstek voor www.wimwauters.be .

“Exact één jaar geleden had ik mijn eerste provinciale meeting waar me gevraagd werd om LDD GROOT DILBEEK samen met onze secretaris Geert Van Gaver uit te bouwen. Vandaag één jaar verder hebben we wekelijks nieuwe leden, beschikken we over een goed gebalanceerd bestuur en worden we meer en meer geconfronteerd met de vraag hoe de mensen ons van korter bij kunnen opvolgen vandaar de keuze om de website www.wimwauters.be  te lanceren” aldus Wim Wauters

De website zal informatie bevatten over het reilen en zeilen van LDD GROOT DILBEEK, een overzicht van de LDD standpunten in verschillende dossiers, de aankondiging van activiteiten of acties. Daarnaast zal er ook een waaier aan informatie beschikbaar zijn over LIJST DEDECKER VLAAMS BRABANT en zullen ook de tussenkomsten van LDD NATIONAAL besproken worden.

“Indien er mensen zijn die graag deel willen uitmaken van ons team, mensen die vragen of bemerkingen hebben kunnen deze me altijd contacteren via mail wim.wauters@ldddilbeek.be  of via het contact formulier op de website.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2009
Steven Walravens
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

marc Sluys | 21 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief