DILBEEK - Konseir en De Bijgaardse Komedie brengen "Onze Manu"

C21

DILBEEK - Konseir en De Bijgaardse Komedie brengen "Onze Manu"

Onze_manu_schepdaal
 

Toneelverenigingen Konseir Schepdaal en De Bijgaardse Komedie brengen het blijspel “Onze Manu” van Paul Vanbossuyt in een regie van André Herremans.

Op 7 en 8 maart kan je het toneelstuk bijwonen telkens om 20u in Zaal Collegium in Groot-Bijgaarden. Kan je tijdens dit weekend niet, niet getreurd want op 13,14 en 15 maart wordt het toneelstuk opgevoerd in zaal Ons Gildenhuis in Schepdaal en dit telkens om 20u. 

Reserveren kan van maandag tot vrijdag van 18 tot 20u op 0475/22.37.84 Tickets kosten 6€.

Het stuk :

“Onze Manu heeft Rachel, zijn nogal simpele moeder, uit haar winkeltje gewerkt. Fernand heeft twee linkerhanden en is al jaren werkloos, tot groot ongenoegen van Onze Manu. Zelf bakt deze er ook niet veel van en uiteindelijk laat hij zich verleiden door Lanzarote, een rijkeluisdochter. Haar vader, Guy, is niet zuiver op de graat en haar moeder, Céleste, is knettergek.

Wanneer Onze Manu denkt het gemaakt te hebben, komt hij tot de vaststelling dat hij ook in het milieu iets zal moeten bewijzen. Daarvoor zal hij zijn vader nodig hebben, maar zal deze de boel weer niet verknoeien? Walter is een buschauffeur, een kelner, een croupier en een zwerver. Beja speelt de rollen van een agent, Angelina, een dienstmeisje, Mademoiselle Thérèse en een danseres op retour.”

Tijdig reserveren voor één van de voorstellingen is ten zeerste aangewezen.

Voor meer Info mail naar konseir@skynet.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief