DILBEEK - Benefietparty voor De Poel

C21

DILBEEK - Benefietparty voor De Poel

De_poelkopie
EP

  Na vele jaren van succesvol samenwerken met de Waerboom voor de benefietlunch va, vzw De Poel op zondag 17 november , zetten zij hun benefiet-bijeenkomst graag verder, evenwel in een nieuwe locatie met een vernieuwd programma. Deze keer trekken ze naar het Kasteel van Groot-Bijgaarden.

U bent welkom vanaf 18u30 voor een vijfgangendiner. Er zijn tafels beschikbaar voor max. 10 personen. Indien u aan uw tafel wil samenzitten met andere personen, kan u dit doorgeven bij reservatie. Zij proberen steeds, in de mate van het mogelijke, met uw wensen rekening te houden.

Nieuw in deze editie is dat u ook kan opteren om aan te sluiten bij het avondprogramma (de party) vanaf 21u.

Verder is er een champagnebar, een veiling met enkele unieke items, een tombola met super mooie prijzen én, in navolging van het gesmaakte optreden van vorig jaar van Wim Soutaer en Charel Van Domburg, treden zij dit jaar opnieuw op met The Soul Brothers en hebben alvast een avondvullend optreden beloofd met veel ambiance. Na hen speelt DJ  SVEN verder ten dans . Het einde is voorzien om 2u.

De parkeerplaatsen aan het Kasteel van Groot-Bijgaarden zijn beperkt. Daarom verzorgen ze een shuttle-dienst naar een parking vlakbij.

Het aantal plaatsen is beperkt tot max. 500 personen. Schrijf u of uw bedrijf dus snel in en geniet van een uitzonderlijke avond ten voordele van het goede doel.

Voor meer info kan u terecht bij sandy.declercq@vzwdepoel.be  of 02/451 53 51

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief