ITTERBEEK - Met de tragikomedie De Caraïbische zee mikt Toneelgroep Safier deze keer niet enkel op lachspieren

ITTERBEEK - Met de tragikomedie De Caraïbische zee mikt Toneelgroep Safier deze keer niet enkel op lachspieren

Toneelgroepsafier
 

Mie en Nicole delen een kamer in het ziekenhuis. Ze zijn op vele vlakken elkaars tegenpool en toch ontstaat tussen hen een hechte vriendschapsband. Samen fantaseren ze over op reis gaan naar exotische oorden.

 

Het ziekenhuispersoneel, de bezoekers en familieleden razen intussen door de kamer terwijl beide vrouwen noodgedwongen aan hun bed gekluisterd blijven.

 

De dialogen tussen beide vrouwen zijn ontroerend, grappig en onthullen hoe ze in het leven staan. We maken kennis met hun angst, verveling, hoop, opstandigheid en berusting. Bezoekers en personeel zorgen voor verstrooiing, met soms hilarische, dan weer ontroerende intermezzo’s.

 

Voor Toneelgroep Safier is het aan de vooravond van het vijftigjarig bestaan “eens iets anders”. Waar meestal voluit op de lach gemikt wordt, is er deze keer ook plaats voor ontroering en emotie. Zeker de moeite waard.

 

Toneelgroep Safier speelt “De Caraïbische zee” van René Verheezen in een regie van Guido Degrieck. Voorstellingen in Keperenberg Itterbeek op

  • Zaterdag 18 november om 20 uur
  • Zondag 19 november om 15 uur
  • Vrijdag 24 november om 20.30 uur
  • Zaterdag 25 november om 20 uur
  • Zondag 26 november om 15 uur

Tickets kosten 9 euro. Reserveren via http://tickets.roodfluweel.be/toneelgroep-safier of op maandag- en dinsdagavond van 19 tot 21 uur op 0470 60 97 99.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 20 okt 2018
Sam Herremans | 10 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief