GROOT-BIJGAARDEN - Chiro Windekind brengt buurt samen tijdens fakkeltocht

GROOT-BIJGAARDEN - Chiro Windekind brengt buurt samen tijdens fakkeltocht

Uitnodiging_fakkeltocht_windekind
 
Leiding_windekind
 
Windekind_1
 

Zaterdag 25 november organiseert Chiro Windekind een gezellige fakkeltocht door groene wegen in Groot-Bijgaarden. “In deze verstedelijkte deelgemeente met een grote diversiteit willen we de mensen samenbrengen en elkaar leren kennen”, klinkt het bij Windekind.

 

Tijdens een tocht van ongeveer anderhalf uur wordt er met de fakkel in de hand doorheen de mooiste weggetjes in Groot-Bijgaarden gewandeld. “Ook deze gemeente heeft enorm veel te bieden”, zegt Tom Van Belle, groepsleiding bij Chiro Windekind. “Doordat wij niet veel groen aan onze lokalen hebben om elke zondag op te spelen, zijn wij genoodzaakt om ons gebied te verkennen. Groot-Bijgaarden kent nog hele mooie en rustige wegen, die willen we graag tonen”, gaat Tom verder. Milan Sergooris, ook groepsleiding bij Windekind, voegt toe: “Er wonen heel veel mensen in onze buurt die we nog niet ontmoet hebben, daar willen we graag verandering in zien. Het stedelijke karakter en de diversiteit van deze gemeente kan en moet een meerwaarde zijn.”

 

De fakkeltocht start 25 november om 19:00 uur aan de lokalen van Chiro Windekind te Alfons Gossetlaan 72 in Groot-Bijgaarden. Prijs per fakkel bedraagt 4 euro en kan op voorhand aangevraagd worden via leidingwindekind@gmail.com. Nadien is er nog de mogelijkheid om iets (warms) te drinken. De opbrengst gaat naar de aankoop van knutsel- en speelmateriaal.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 20 okt 2018
Sam Herremans | 10 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief