DILBEEK viert kerst op een nog uniekere locatie

DILBEEK viert kerst op een nog uniekere locatie

Duod-affiche-kerstmarkta3r
 

Ook dit jaar viert Dilbeek kerst, maar deze keer op een nog uniekere locatie dan voorheen...De Sint-Ambrosiuskerk in de Verheydenstraat
zal letterlijk het middelpunt vormen van de kerstmarkt editie 2017. Het hele gebeuren wordt rond de kerk geplaatst met op zaterdag een kerstconcert en op zondag de kerstrun van de DAC, de Dilbeekse atletiekclub.

Hiermee willen de handelaars uit de kern de bevolking van Groot-Dilbeek graag verwelkomen in het centrum en dit aan de vooravond van de werken van het Masterplan. Om dit kracht bij te zetten, heeft een aantal van hen beslist om op vrijdag 15/12 een “late night kerstshopping” formule te organiseren.

Het goede doel bestaat dit jaar uit een samenwerking met de scholen uit het centrum. De kinderen zullen de versiering in de dennenbomen verzorgen en dit op zeer gepersonaliseerde wijze. Iedereen die interesse heeft, kan alles volgen op de facebookpagina kerstmarktdilbeek.
Dus voor een authentieke en gezellige kerstsfeer, verwachten we iedere Dilbekenaar in het centrum van 15 tot 17 december 2017. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2017
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief