DILBEEK / REGIO - SPORT JE SLIM organiseert ‘kampen studiemethode en sport

C21

DILBEEK / REGIO - SPORT JE SLIM organiseert ‘kampen studiemethode en sport

Dilbeek_sport
EP
 

 Een gemotiveerd team jongeren (en ook al iets ouderen) die hub schouders hebben gezet onder een uniek project. Ze organiseren kampen voor jongeren van het 6de leerjaar tot 4de secundair. In deze kampen willen zij zorgen voor een unieke en gezonde afwisseling tussen ontspanning en inspanning. Ze combineren geweldige sportactiviteiten met het bijsturen of aanleren van een "goede" studiemethode.

Ze hopen hiermee jongeren te bereiken die zelf hun studiemethode willen bijschaven en zo de kans willen grijpen om dit schooljaar nog te slagen of om zich voor te bereiden om het volgende schooljaar succesvol te starten. Ze richten Zich dus enerzijds op sport en bewegen en anderzijds gaan we ook het bewegen en studiemethode tot een eenheid brengen.

Ze stellen kwaliteit centraal, ons team bestaat dan ook uit gediplomeerde personen. Sportverantwoordelijke Fien Torbeyns. Wert verder mede pedagogisch verantwoordelijke Hilde Janssens:

Alles gaat door in Don Bosco Groot-Bijgaarden Brusselstraat 285, 1702 Dilbeekvan 9 tot 16 uu -voor- en na opvang van 8.00 u – 17.00 u

Prijs: 140 euro inclusief. Hierin is begrepen; cursus, materiaal studiemethode, toegangsgelden sportactiviteiten,; opvolgmomenten en verzekering

Alles gaat door tijdens Paasvakantie 9-13 april 2018 en Zomervakantie 20-24 augustus 2018

INSCHRIJVEN via  https://sportjeslim.be/register

Bezoek ook onze facebookpagina sport je slim

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2018
Felix Merckx
EDP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief