REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed

Schouwbrand 
GOOIK – De Lennikse brandweer werd  maandag rond 14.25 uur opgeroepen voor een schouwbrand in de Havilandstraat 8 in Leerbeek. De schade bleef beperkt. 

Verschillende diefstallen
DILBEEK – De politie van Dilbeek noteerde een poging diefstal in een woning  op 6 maart tussen 9u30 en 11u30 in de Neerhofstraat. De dieven hebben het venster achteraan de woning proberen open te breken. Vrijdag tussen 18u45 en 20u45 was er diefstal in de Rozenlaan. De dieven zijn binnen geraakt langs het raam op de eerste verdieping/. Er zijn juwelen gestolen. Ook tussen 19u en 21u werd ingebroken in De Bergen. De dieven zijn binnen geraakt langs het raam op de eerste verdieping. De bewoners missen: juwelen, gsm en geld.
Er was een poging diefstal in woning op 8-03-09 om 15u52 in de Egstraat in Schepdaal en een diefstal in woning op 8 maart  tussen 7u30 en 22u30 in de Sint Ambrosiuslaan. Het raam achterdeur  werd ingeslagen. 

Brusselse politie rolt oplichtersbende op
BRUSSEL - De Brusselse politie heeft zaterdagavond een oplichtersbende opgerold. In totaal werd er tegen 6 verdachten een proces-verbaal opgesteld voor oplichting en vereniging van misdadigers. Alle verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket. Dat meldt de politie vandaag in een persbericht.

De oplichters hadden zaterdag een slachtoffer op straat aangesproken met het voorstel om een bankstel te kopen aan een spotprijs. Nadat de eerste zetel van het lot uit de bestelwagen was geladen, werd aan het slachtoffer gevraagd om te betalen. Op het ogenblik dat de koper de eerste zetel naar binnen bracht, gingen de oplichters er met hun bestelwagen vandoor. De daders gingen eerder al op soortgelijke manier te werk in Sint-Jans-Molenbeek. In januari 2009 boden zij een slachtoffer drie "flatscreen" televisieschermen aan. Nadat de koop was afgesloten, bleken twee van de drie toestellen beschadigd.
Zaterdag merkte een van de slachtoffers drie leden van de oplichtersbende op en verwittigde de politie. Twee verdachten konden door de politie opgepakt worden. Even later werden nog vier andere personen aangehouden. Twee bestelwagens met zetels en flatscreen tv-toestellen in de laadruimte, meerdere gsm-toestellen en een geldsom van 1.645 euro werden in beslag genomen. In de woonplaats van de verdachten, een nomadenkamp in de omgeving van Brussel, trof de politie meer dan 200 bankstellen aan. (bron: belga)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
marc Sluys | 21 mrt 2023

archief