SCHEPDAAL - Valentino Chocolatier maakt een heerlijke chocolade jurk voor Salon du Chocolat in Brussel

C21

SCHEPDAAL - Valentino Chocolatier maakt een heerlijke chocolade jurk voor Salon du Chocolat in Brussel

Chocolat
EP

   Valentino Chocolatie uit Schepdaal, de specialist in Belgische  handgemaakte pralines, ontwikkelde ter gelegenheid van het vijfde Salon du Chocolat in Brussel een jurk in het thema “Chocolates of the World”. De jurk die gemaakt is met honderden kleurrijke pralines die je doen wegdromen naar de stranden en cacaoplantages van landen zoals Ecuador, Ghana, Brazilië, Peru, Ivoorkust, Java, Papua Nieuw Guinea, ... De jurk is te bewonderen tijdens het evenement van vrijdag 2 tot zondag 4 maart in Tour&Taxis in Brussel

Het “Salon du Chocolat”, het grootste chocolade-evenement ter wereld, organiseert haar vijfde Belgische editie. Het gebeuren vormt de link tussen de chocolade-producerende landen, de chocolatiers en de chocolade liefhebbers. Het “Salon du Chocolat” in Tour&Taxis verwelkomt meer dan 100 Belgische en internationale deelnemers, die de bezoekers uitzonderlijke momenten van chocolade genot willen bezorgen. Tijdens het evenement zijn tal van chocolade animaties voorzien, waarbij het dagelijkse chocolade-défilé het orgelpunt vormt. 

Gedurende 5 maanden werkten de top-chocolatiers van Valentino Chocolatier samen met modeontwerpster Sixtine Anne de Molina aan een prachtige en tegelijk overheerlijke creatie, die versierd is met honderden kleurrijke pralines. Ontwerpster Sixtine Anne de Molina: “Wie België zegt, zegt chocolade, maar tegelijk ook Fashion, Haute Couture. Deze Belgische editie van het “Salon du Chocolat” was voor mij de gedroomde gelegenheid om mijn passie voor Belgische Haute Couture te combineren met echte Belgische Haute chocolaterie. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe wij er samen in geslaagd zijn om een haute couture jurk te maken die je werkelijk doet wegdromen naar de stranden en cacao plantages van landen zoals Ecuador, Ghana, Brazilië, Peru, Ivoorkust, Java, Papua Nieuw Guinea.” 

Tijdens het openingsgala op donderdag 1 maart, zal de jurk gedragen worden door RTL presentatrice Anne Ruwet. Van vrijdag 2 maart tot zondag 3 maart is de jurk te bewonderen door het grote publiek. Het chocolade-défilé gaat dagelijks door om 16u30 en om 17u.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief