DILBEEK - Etentje Chiro Don Bosco “valt in het water”

C21

DILBEEK - Etentje Chiro Don Bosco “valt in het water”

Yps_0089
 

Chiro Don Bosco uit Dilbeek organiseert op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 haar jaarlijks etentje in het Saviocentrum. De voorbije jaren is het etentje een echt begrip geworden in de streek. Dit jaar staat “water” centraal bij de chirojongens en valt hun etentje dus letterlijk in het water.

 

“We speelden al enkele jaren met het idee om iets met water te doen” zegt Lukas Van Den Heuvel, hoofdleider bij Chiro Don Bosco. “Water zit sowieso al in alle mogelijke gerechten dus was het een uitdaging om hier creatief mee aan de slag te gaan.” aldus Lukas. Het resultaat mag er zijn. De chirojongens gaan koken met zeewater, bieden naast de wijnkaart ook nog een waterkaart aan en ook een watersommelier doet dit jaar zijn intrede. In alle gerechten komt het natuurelement water naar voor wat zorgt voor een extra wauw-effect.

 

Deze week hebben de chirojongens de volledige menukaart bekend gemaakt. Vast staat dat de bezoekers weer hun duimen en vingers zullen kunnen aflikken. Ook aan een interactieve beleving hebben ze bij Chiro Don Bosco gedacht. Sinds enkele weken gaan ze met hun interactieve blikvanger de baan op. “Na het succes van onze stoel vorig jaar wilden we graag opnieuw een blikvanger ontwerpen.” aldus Daan Gellynck, één van de ontwerpers. “Het resultaat is deze kraan waar echt water in stroomt. Bovendien kunnen voorbijgangers via een hefboom de kraan tot leven wekken”. 

 

Het “Aqua” etentje van Chiro Don Bosco gaat door op 24 en 25 maart 2018 in het Saviocentrum in Dilbeek. De organisatie is in handen van de leiding samen met enkele oud-leiders van de chiro. Voor wie er niet bij kan zijn bieden de chirojongens opnieuw hun take-away service aan. Net zoals vorig jaar openen ze terug hun degustatiebar waar je dit jaar naast gin ook whisky en rum kan degusteren.

  

Meer informatie via etentjechirodonbosco.be of facebook.com/etentjechirodonbosco

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief