DILBEEK Expo buitenBEELD brengt kunst tot in de voortuin

C21

DILBEEK Expo buitenBEELD brengt kunst tot in de voortuin

Wak_1
 
Wak_2
 
Wak_3
 
Wak_4
 

De cursisten Atelier Beeldende Kunsten stellen met hun lievelingswerk tentoon in de galerij van Westrand. Uitvergrote fragmenten van deze werken zijn te ontdekken op schilderijen in voortuinen rondom Westrand.

 

Week van de Amateurkunsten is de jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel waarmee we de kracht van zelf kunst maken tonen. Dit jaar ligt de focus op ‘kunst buiten’. Dit gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, maar ook over de plaats van kunst binnen onze samenleving.

 

Dit inspireerde de cursisten Atelier Beeldende Kunsten om met hun werken letterlijk naar buiten te komen. Met de buitententoonstelling buitenBEELD zullen er een 50-tal werken te zien zijn in de straten rondom Westrand. Elke paneel representeert een detail uit het lievelingswerk van de cursist. Hun favoriete werken zelf, kan je komen bewonderen in de galerij van Westrand van 28 april tot 9 mei. De werken in de voortuinen blijven staan tot 22 juni.

 

Diane Van Hove, schepen van cultuur, opent de tentoonstelling zaterdag 28 april om 11 uur in de galerij van CC Westrand.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief