44ste editie Bouwkermis Savio Dilbeek

C21

44ste editie Bouwkermis Savio Dilbeek

Foto_bouwkermis_1
 

’t Savio leeft.

Een slogan, bekend in Dilbeek en omstreken. Wie Savio zegt, zegt ‘Bouwkermis’. Ieder jaar opnieuw tijdens het Pinksterweekend op en rond het parochieplein nabij het treinstation van Dilbeek.

 

Ook dit jaar staan er weer tal van activiteiten op het programma: een avondmarkt op vrijdag, kindernamiddag op zaterdag, Vlaamse kermis op zondag en de ondertussen beroemde rommelmarkt op maandag.

Dit alles met tussendoor tal van optredens. Top acts voor dit jaar zijn ongetwijfeld goochelaar Jo De Rijck, bekend van Belgium’s Got Talent op zaterdagavond en op zondagnamiddag komt presentatrice en zangeres Geena en haar Lisa’s.

 

Uiteraard kan er geen kermis zijn zonder hapjes en drankjes. Hiervoor kan je terecht aan de kraampjes op en rond ons pleincafé, in de ontmoetingsruimte en op zondag- en maandagmiddag ook in de feestzaal.

Voor wie het iets rustiger wil, is er onze heuse wijnbar, waar een aantal speciaal geselecteerde wijnen worden geserveerd.

 

Tijdens de festiviteiten worden permanent werken tentoongesteld van plaatselijke kunstenaars, in samenwerking met het Atelier Beeldende Kunsten CC Westrand - Dilbeek.

 

Wie het volledige programma wil bekijken kan terecht op onze website: www.saviocentrum.be

 

De Bouwkermis werd voor het eerst georganiseerd in de jaren zestig, met de bedoeling geld in te zamelen voor een nieuwe kerk en bijhorend parochiecentrum. In de jaren tachtig verwoestte een brand het kinderdagverblijf. Ook toen zorgde de Bouwkermis voor een deel van de nodige fondsen voor wederopbouw. Op de dag van vandaag gaat de opbrengst voornamelijk naar het onderhoud van alle gebouwen. Deze worden immers druk gebruikt door de talrijke verenigingen die onze parochie rijk is, want…..t’Savio leeft

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief