DILBEEK - Afsluitfeestje Boekenbende aan huis

C21

DILBEEK - Afsluitfeestje Boekenbende aan huis

Img_7606
 
Img_7613
 
Img_7673
 

Afgelopen zaterdag werd het project “Boekenbende aan huis” feestelijk afgesloten in de Welzijnscampus Nieuwenbos.

 

In november startten in Dilbeek 29 gezinnen en vrijwilligers met Boekenbende aan huis. In dit "voorlees-op-maat-project" ging de vrijwilliger in de periode november-mei een aantal keren thuis voorlezen bij anderstalige en/of sociaal kwetsbare kinderen uit de 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar. Naast deze voorleesbezoekjes stonden ook een bezoek aan de bibliotheek en het KIJO-punt en een voorstelling in Westrand op het programma. Van de 29 gezinnen die deelnamen in, legden uiteindelijk 26 het hele traject af.

 

Om dat te vieren werden alle gezinnen en vrijwilligers een laatste keer uitgenodigd om Boekenbende aan huis feestelijk af te sluiten.

 

Schepen van cultuur, Diane Van Hove sprak iedereen toe met vele lovende woorden over de inzet van de vrijwilligers, de gezinnen en ook de teams van Groep Dilbeek die dit project hebben uitgewerkt.

 

Het werd leuke namiddag waarin vrijwilligers en gezinnen hun ervaringen konden uitwisselen met een drankje en een hapje. De ouders konden hun mening neerschrijven op een groot bord. Hierop kwamen vele woorden van dank terecht. De kinderen konden zich uitleven in verschillende knutselworkshops, zich verkleden, zich laten schminken en zich laten fotograferen.

 

Ze hopen alvast op een even schitterende tweede editie van de boekenbende die van start gaat in november.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief