Een zomer vol activiteiten voor kinderen en jongeren in DILBEEK

Een zomer vol activiteiten voor kinderen en jongeren in DILBEEK

Img_6844
 
Media
 

Team Kind en Team Jongeren (de vroegere jeugddienst) plannen opnieuw allerlei activiteiten, workshops en uitstappen voor kinderen en jongeren in Dilbeek. Nieuw dit jaar is de focus op media.

 

Dat er heel wat leeft tijdens de zomer in Dilbeek is al langer geweten. Kinderen en jongeren hoeven niet weg te trekken uit Dilbeek om een fantastische zomer te beleven. Door de verschillende JinD-activiteiten en uitstappen die beide teams organiseren is vervelen geen optie deze zomer. Leuke uitstappen zoals naar een reusachtig trampolinepark, zelf aan de slag gaan met graffiti, een heuse dansstage en nog zoveel meer zorgen voor een gevarieerd en leuk aanbod in Dilbeek.

 

Nieuw dit jaar zijn de twee mediakampen die georganiseerd worden. “We merken dat ons mediaplatform JinDtv een groot succes is bij de jongeren. Daarom focussen we in de zomer twee weken lang op de basistechnieken van het interviewen, filmen, monteren enzovoort. Jongeren kunnen nadien meteen aan de slag als festivalreporter op het Vijverfestival en Jospop”, vertelt Yens Sergooris, verantwoordelijke voor het jongerenaanbod.

 

Het volledige programma is te vinden via www.jind.be. Inschrijven kan zolang de activiteiten niet volzet zijn via www.westrand.be of aan de balie van Westrand tijdens de openingsuren tot 14 juli.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mrt 2019
Sam Herremans | 26 feb 2019
Sam Herremans | 19 feb 2019
Sam Herremans | 09 feb 2019

archief