DILBEEK - Rusthuisbewoners gaan voor wereldrecord op Happiness Day Armonea viert feest op 8 september

C21

DILBEEK - Rusthuisbewoners gaan voor wereldrecord op Happiness Day Armonea viert feest op 8 september

Flyer_bistro_quietas_2018

Geluk is er om te delen. Bijvoorbeeld, door samen een kaartje te leggen, met een hapje en een drankje erbij. Maar op de Armonea Happiness Day op 8 september mag het iets meer zijn en gaan ze samen met al de bewoners, hun familie en vrienden het wereldrecord simultaan kaarten breken.

 

We genieten allemaal van gezellig tafelen met familie en vrienden en dat verandert niet met ouder worden. Daarom organiseert Armonea al sinds 2014 elk jaar in september een groot feest voor al haar bewoners, hun familie en vrienden: de Armonea Happiness Day. Op zaterdag 8 september vieren 9.000 bewoners met hun familie en vrienden samen feest in onze 84 woonzorgcentra en residenties, van West-Vlaamse Koksijde tot in het Luxemburgse Messancy.

 

“In 2014 vroegen we in een enquête aan 80-plussers wat hen gelukkig maakte. Op één in de top-3 van hun geluksmakers stond toen familie en vrienden. Want in contact blijven met familie en vrienden vinden ouderen  erg belangrijk. Daarom organiseren we deze Happiness Day voor onze bewoners en nodigen we hun familie en vrienden uit zodat ze samen kunnen feesten en genieten van hun leeftijd. Zo geven we ook invulling aan 2 belangrijke pijlers uit de Armonea Experience: genieten en in contact blijven”, zegt Chris Cools, CEO van Armonea.

 

Wereldrecord simultaan kaarten

Genieten en gezellig samen zijn met familie en vrienden, daar draait het om op de Armonea Happiness Day. En daar hoort ook een hapje en een drankje bij en een spelletje kaarten.

Op de Happiness Day gaan onze bewoners een poging doen om het wereldrecord simultaan kaarten te breken en kronen onze bewoners zich  misschien wel tot de  (officieuze) wereldrecordhouder simultaan kaarten. Dat wereldrecord staat momenteel op 2.992 deelnemers en werd in oktober 2016 in het Chinese Huai’an gevestigd.

 

Waar vieren we feest?

De Armonea Happiness Day vindt plaats op zaterdag 8 september 2018. Elke festiviteit draait rond genieten, gezellig tafelen en kaarten en elk woonzorgcentrum geeft hier zijn eigen invulling aan.

In WZC Quietas gaan we zo een 70 jaar terug in de tijd en vormen we onze cafetaria om naar een bruine kroeg van toen. Je bent er vanaf 14h welkom om samen met onze bewoners te komen kaarten en te genieten van een heerlijke geuze of kriek. De namiddag wordt geanimeerd met live orgelmuziek en vanaf 16h30 kan je smullen van een heerlijke boterham met plattekaas of beenham.

 

Over Armonea

Armonea is de grootste onafhankelijke seniorenzorgorganisatie in België. Dagelijks helpen onze 6.500 medewerkers meer dan 9.000 senioren genieten van hun leef-tijd, op de manier die hen het beste past. In zijn (bijna) 40 jarig bestaan, vergaarde Armonea heel wat expertise in dementie, onder meer met een gespecialiseerd woonzorgcentrum in Ukkel. Via ons dementie-kenniscentrum Anahata delen wij deze kennis en ervaring met onze 75 woonzorgcentra in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Daarnaast kan u bij Armonea ook terecht voor een verblijf in een residentie of assistentiewoning.

 

Armonea is ook actief in Spanje en Duitsland en baat er 57 woonzorgcentra uit.

 

Meer informatie over Armonea en onze woonzorgcentra op www.armonea.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief