DILBEEK - Opendeurdag Christengemeente AGAPE op zondag 30 September 2018

C21

DILBEEK - Opendeurdag Christengemeente AGAPE op zondag 30 September 2018

Affiche-30-september
 

De Evangelische Christenen in Dilbeek en omstreken kozen onlangs voor een nieuwe naam: ‘Christengemeente Agape’. Het Griekse woord ‘Agape’ betekent ‘liefde’. Maar dan een liefde die zich richt op de behoeften van de ander.

 

Iedere zondagmorgen komen zij samen voor een bijeenkomst van zang en muziek en een onderwijzing vanuit de Bijbel. Dit nu al 30 jaar. Meestal is dat in C.C. ‘de Westrand’ maar soms ook in B.S. ‘de Vlinder’ steeds in Dilbeek.

 

Dit 30-jarig jubileum wordt gevierd met een opendeurdag op zondag 30 september 2018 in Jeugdcentrum ‘Het Castelhof’ te Sint-Martens-Bodegem waar iedereen welkom is vanaf 9.30 uur. De toegang is vrij.

 

Er zijn naast de opendeurdienst zelf (start om 10u), die wordt begeleid door een ‘praiseband’, allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook zijn er infostanden over verschillende projecten waar de christengemeente achter staat en er wordt teruggekeken naar de 30 jaar dat deze vereniging in Dilbeek bestaat. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkasteel en er zijn hamburgers en pannekoeken te verkrijgen.  

 

Meer inlichtingen: email naar activiteiten@agapedilbeek.be of via de website www.agapedilbeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief