Plus Home Services opent  in DILBEEK haar 58ste dienstenchequekantoor

Plus Home Services opent  in DILBEEK haar 58ste dienstenchequekantoor

Tinne_in_dilbeek
 

Op 8 oktober viert Plus Home Services feest! Niet alleen is er jaarmarkt in Dilbeek, zij openen er ook hun 58ste dienstenchequekantoor. En hoe kunnen ze zichzelf en de activiteiten beter kenbaar maken aan de Dilbekenaren dan door deel te nemen aan de festiviteiten!

 

Het nagelnieuwe pand is gevestigd in de Oudstrijdersstraat 1, vlakbij het prachtige gemeentehuis van Dilbeek. Tinne De Keyser, geboren en getogen in Dilbeek, is de trotse kantoorverantwoordelijke van het nieuwe dienstenchequekantoor. Ze ijvert  voor een zorgzame aanpak en  regelt een vlekkeloze samenwerking tussen klant en thuishulp.

 

Schoonmaak bij particulieren is een snel groeiende sector. Plus Home Services is niet alleen pionier maar ook één van de toonaangevende bedrijven. In 13 jaar tijd is het uitgegroeid tot een bedrijf met 4500 medewerkers en 25.000 klanten. Met een uitgebreid kantorennetwerk van 58 kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel kunnen zij heel lokaal te werk gaan.


Speciale aandacht voor de wensen van de klant (thuisbezoeken) enerzijds en ondersteuning door opleidingen en via werkbegeleiders voor de thuishulpen anderzijds, zijn troeven die uniek zijn in de sector. De levenskwaliteit van klanten en medewerkers verhogen, is dan ook hun missie. Ze streven elke dag naar de hoogste kwaliteit.

 

Steeds meer bedrijven uit de sector van de huishoudelijke hulp via dienstencheques rekenen extra kostenbijdragen aan bij hun klanten. Bij Plus Home Services is het heel gemakkelijk: 1 uur poets-of strijkhulp staat gelijk aan één dienstencheque. Zij rekenen geen extra kosten aan.

 

Wenst u thuis-, poets-, strijk- of  kookhulp in regio Dilbeek? Bel dan naar het nummer 02 435 32 40, stuur een mailtje naar dilbeek@phservices.be of kom gewoon langs in de Oudstrijdersstraat 1.

 

Vanaf 8 oktober is iedereen er welkom, breng hen zeker een bezoekje op de stand op de Jaarmarkt!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 20 mei 2019
Sam Herremans | 04 mei 2019
Sam Herremans | 01 mei 2019
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief