DILBEEK - Niet minder dan 9204 kerstkaarten voor de bewoners van Quietas@Armonea

DILBEEK - Niet minder dan 9204 kerstkaarten voor de bewoners van Quietas@Armonea

Template_-_flyer_quietas_kaartjesuitdaginga4
 

Medio december daagde de directeur van Quietas@Armonea de personeelsleden uit : als zij er voor konden zorgen dat er tegen 7 januari 2019, 2019 nieuwsjaarkaartjes toekwamen, trakteert hij op vrijdag 11 januari 2019 de bewoners, het personeel en de kaartjesschrijvers op een groot feest met drank, hapjes en een optreden van Berry Grimm.

 

En of zij in hun uitdaging zijn geslaagd ? De 124 bewoners van Quietas ontvingen niet minder dan 9204 nieuwjaarswensen ! Van over gans het land stroomden er kaartjes binnen. Jong en oud namen deel. Het personeel en de bewoners schakelden hun familie en vrienden in. Verenigingen en scholen schoten in actie. Luisteraars van Radio 2, kijkers van Ring TV en ook de lezers van de kranten gaven massaal gevolg aan de oproep.

De enveloppen werden open gedaan, de bewoners kregen kaartjes op hun kamer, maar ook het ganse woonzorgcentrum werd ermee versierd. Gezien het extreem groot aantal wensen dat toekwam, werden ook aan alle bewoners van de andere Dilbeekse woonzorgcentra kaartjes geschonken. “Iedereen zorgt voor iedereen”, was dan ook het motto bij Quietas.

 

Aangezien het onmogelijk is om alle kaartjesschrijvers persoonlijk te bedanken, willen de bewoners en het personeel van Quietas@Armonea aan iedereen een welgemeende “DANK U” zeggen.

 

Zak gerust af naar Quietas, Bezenberg 10 te Dilbeek op vrijdag 11 januari om 14u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 26 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 17 apr 2020

archief