DILBEEK - Een nieuw jaar vol beweging in de Ugoki Studio

DILBEEK - Een nieuw jaar vol beweging in de Ugoki Studio

Img_4532
 

De Ugoki Studio in Dilbeek biedt lessen aan waar lichaam en geest op een dynamische manier worden versterkt, door gebruik te maken van kruisbestuivingen tussen vechtkunsten (karate) en yoga. Het is ook een plaats waar oprichters Georgina Verlinden en Tom Pannecoucke hun passie voor yoga en karate kunnen doorgeven. 

 

Als respectievelijke trainer en hoofdtrainer/ technische leiding van Karateclub Groot-Bijgaarden zijn Georgina en Tom zijn al jaren verbonden aan de club. Een tijdje geleden kwam er de vraag van oud-leden om karate te beoefenen, aangepast aan hun leeftijd. Georgina en Tom hadden wel zin in een nieuwe uitdaging en samen met Hans Baestroey en Cynthia Servaes, ervaren karateka’s die al jaren meedraaien op de club, experimenteerden ze met lessen Lifetime Karate. Dit is een vorm van karatebeoefening waarbij de deelnemers op een gezonde manier karate beleven, met duidelijke yoga-invloeden en aandacht voor leeftijd en daarbij horende beperkingen. De lessen liepen vlot en het smaakte naar meer.

 

Georgina focuste zich op de Vinyasa Yoga, een flow yoga waar vloeiende bewegingen en mentale en fysieke rust samenkomen. Tom legde zich toe op de Budokon Yoga, een yogavorm waar opeenvolgende poses het fysieke en mentale gevecht van een krijger voorstellen. Na enkele opleidings- en specialisatiejaren in de professionele yogawereld voelden Georgina en Tom zich klaar om zelf yogalessen te ontwikkelen en aan te reiken, elk met hun eigen accenten.

 

Ze besloten om samen de Ugoki Studio op te richten. Een plaats waar al deze yoga- en karatestromingen een thuis kregen. Maar vooral een plaats waar mensen samenkomen om beter en gezonder te leren bewegen. De lessen staan voor iedereen open die het lichaam en geest op bewegelijkheid wil trainen. Ontspanning, plezier en zelfontplooiing staan hierbij centraal. 

 

Gediplomeerde en ervaren karate- en yogatrainers verzorgen de lessen in de Ugoki Studio. Alle Ugoki Studio-trainingen vinden plaats in Sportzaal Don Bosco, Bosstraat 62, 1702 Groot-Bijgaarden en gaan door op de volgende dagen en uren:

Lifetime Karate (zaterdag 18u00 tot 19u30)
Vinyasa Yoga (donderdag 20u30 tot 21u30, even weken van de maand)
Budokon Yoga (donderdag 20u30 tot 21u30, oneven weken van de maand)

 

Zin om het nieuwe jaar goed in te zetten of zit u nog met vragen? Voor bijkomende informatie kan u steeds terecht bij Tom Pannecoucke via:

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 05 dec 2019
Sam Herremans | 01 dec 2019
Sam Herremans | 28 nov 2019
Sam Herremans | 27 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 nov 2019
Sam Herremans | 26 okt 2019
Guido Van Cauwelaert | 25 okt 2019
Sam Herremans | 23 okt 2019

archief